maanantai 5. toukokuuta 2014

Mökkikauden korkkaus!

Viikonloppuna sai Saga neiti viettää ensimmäisen kokonaisen viikonloppunsa meidän mökillä. Neitihän on ollut siellä yhden kerran aikaisemmin, mutta innosta ja ilosta päätellen kun kurvattiin mökkitielle, voisi luulla että hän on viettänyt siellä kaiken aikansa.

Aftervappen Landeveckoslut 025

Viikonloppuun mahtui kaikenlaista, meillä on uuden saunan rakennus meneillään joten puoli pihaa oli pelkkää rakennusaluetta, ja neitimme mielestä niin kiinnostavaa aluetta. Pihalla ja rannalla oli sitten koko viikonlopun ajaksi tekemistä, ja tietysti pikku neitimme oli siellä keskellä hässäkkää taas katselemassa. Ottaen huomioon että hän pelkää hevosia, hän oli yllättävän kiinnostunut ruohonleikkuri traktoristamme.

Mutta parasta antaa kuvien puhua omasta puolesta, niitä tulikin napsittua aika lailla!Aftervappen Landeveckoslut 082Aftervappen Landeveckoslut 097

Aftervappen Landeveckoslut 100Aftervappen Landeveckoslut 102

Jostain syystä nämä pihatalkoot tekivät muuten niin rauhallisen neitimme aivan hysteeriseksi, monien hepulikohtauksien lisäksi hän veteen ja vedestä pois, hyppäsi laiturille ja alas ja juoksi päättömänä kanana koko pihan ympäri! Harmi ettei ollut silloin kameraa lähellä, harvoin olen niin päätöntä menoa nähnyt! Lopuksi piti pistää neiti käskyn alle istumaan ja vähän rauhoittumaan…

Illalla sitten suuntasimme metsälenkille ihailemaan maisemia ja vähän palauttamaan tätä perustottelevaisuutta vapaana ollessa. Meidän nykyään 9kk vanha neiti on vissiin tullut vähän murrosikään kun ei ihan näe eikä kuule jos ei itse halua…

Aftervappen Landeveckoslut 032 Aftervappen Landeveckoslut 034

Aftervappen Landeveckoslut 038Aftervappen Landeveckoslut 039

Aftervappen Landeveckoslut 048Aftervappen Landeveckoslut 049

Muutama kerta mentiin tukkikasojen piiloon, saadaksemme neitimme vähän huolestumaan jotta kontakti säilyisi myös vapaana ollessa. Nämä kasat osoittautuivat sitten parhaaksi leikkikasoiksi!

Aftervappen Landeveckoslut 045  Aftervappen Landeveckoslut 046Aftervappen Landeveckoslut 047

Myös noutamista harjoiteltiin vähän leikin ohella, neiti kun usein haluaa jättää noutavan esineen parin metrin päästä heittäjästä.

Aftervappen Landeveckoslut 050Aftervappen Landeveckoslut 074lenkkeilijät Lenkillä törmättiin myös muutamiin lenkkeilijöihin, kaksi veljistäni ja toisen veljen tyttöystävä tulivat vastaan, ja sehän vasta meidän neitiä miellytti, joka juoksujalkaa meni heitä vastaan ja juoksi sitten heidän mukanaan vähän matkaa.

Aftervappen Landeveckoslut 080

Tietysti mökillä ei kulunut montaa minuuttia ennen kuin vesipetomme oli vedessä! Varsinkin lenkin jälkeen meri kutsui heti. Siellä hän vietti päivät pitkät, vaikkei ihan uskalla uida vielä. Hän kyllä rakastaa vettä mutta haluaa tuntea maan tassujensa alla, ja vaikka miten yritimme houkutella häntä, tassut pysyivät vielä visusti maassa.

Aftervappen Landeveckoslut 116Aftervappen Landeveckoslut 117

Aftervappen Landeveckoslut 128Aftervappen Landeveckoslut 133

Mutta kaisloja ja keppejä oli kyllä hauskaa napata vedestä!

Aftervappen Landeveckoslut 015 Aftervappen Landeveckoslut 017

Ihanan mukava viikonloppu oli! Neiti sai juosta kolme päivää vapaana, riehua metsässä ja oli kyllä sunnuntaina sopivan väsynyt kun kaupunkiin palattiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit piipahtamassa! Terkkuja ja kommentteja saa mielellään jättää! :)