torstai 12. toukokuuta 2016

Vesihirviön kesäkausi korkattu!

Viikonloppuna kävimme pitkästä aikaa mökillä, ja tehtiin Sagan kanssa vesinoutoja, josta on vielä pidempi aika! Vesi oli lämmennyt niin paljon että uskalsin pitää ihan kunnon treenit. Jälkikäteen vain kunnon kuivaus ettei tulisi vesihäntää. Neiti kylllä nautti täysin siemauksin mökillä olemisesta, kun sai uida niin paljon kuin lystäsi ja oli paljon tilaa riehua ja juosta pallojen perään!




Neiti oli aivan innoissaan kun otin dummit ja vaakun esille, ja hyvä ettei vetänyt kuperkeikkaa rannalla itsensä ympäri kun huomasi että mennään rannalle! Hassu flatti! Itse uinnissa ei ole ongelmia, Saga noutaa vaikka norsun vedestä. Vain palautuksessa on perus ravistus ja tiputtelu ongelma. Aloitettiin dummeilla. N heitti veteen ja minä lähetin Sagan noutoon. Hyvää vauhtia ui noutamaan, ja takaisin tullessa menin veteen vastaan antamaan "pidä" käskyn jotta dummy pysyisi suussa. Pari kertaa tippui veteen, mutta nopeasti neiti muisti mistä oli kyse, ja kohta riitti että otin pari askelta veteen ja annoin pidä käskyn. Välillä suuntasi vieressä olevan "saarekkeen" puoleen, mutta sain houkuteltua uimaan luokseni.





Muutaman toiston jälkeen vaihdettiin varikseen (kun ei ollut lokkia...). Ote ei ollut aluksi mitä parhain, ensikis oli siipiote, sitten taisi ottaa päästä kiinni jne. Mutta pikkuhiljaa parani sekin, ja lopuksi tuli vaakku rantaan asti ilman että menin vastaan. Vielä tosin välillä tiputtaa rantaan kun ei malta ihan olla ravistamatta, mutta eiköhän sekin saada kohtapuolin poiskitkettyä. Onneksi jokin osa taipparin tehtävistä on hallussa, kun muut tehtävät vaikuttavat olevan toivottomia tapauksia...




Nyt täytyisi vielä saada nuo maanoudot toimimaan niin ehkä vielä joskus uskalletaan ilmoittautua taippareihin!

Muuten saatiin nauttia koko viikonloppu ihansata säästä meren rannalla. Ei olisi kyllä yhtään tehnyt mieli palata arkeen!

Miten teidän kevät on lähtenyt käyntiin? Onko koe-/kisakausi startannut?








4 kommenttia:

  1. Mä oon kans Nemon kans menny nii syvälle veteen et just jalat koskee ja sit kiitos ja ravista käsky nii on oppinu nopeesti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä me tehtiin myös edellisenä vuonna Sagan kanssa, ja siitä nen oppiikin hyvin! Nyt tulin vastaan kun oli eka kerta tällä kaudella kun tehtiin vesinoutoa, muuten olisi kyllä tarkoitus että riista tulee käteen ravistamatta. :)

      Poista
  2. Olin ilmoittanut nuoremman koirani tämän päivän taippareihin, mutta eikös se päättänyt aloittaa juoksut juuri sopivasti puolisentoista viikkoa sitten :( Harmttaa kyllä tosi paljon, taipparit siirtyy näillä näkymin snj-leirille asti. Mutta semmosta se on narttujen kanssa välillä!

    Tuohon tiputteluun ainakin mun käsitykseni mukaan auttaa juurikin tuo Sannin mainitsema konsti! Viime keskiviikkonakin taipparikurssilla oli kahluusaappaat kovassa käytössä :D Kannattaa myös treenata jyrkkärantaisilla rannoilla, niissä riista tulee helpommin rantaan asti tiputtamatta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei noita juoksuja! Uskon että harmittaa! Mutta tällaista se on elämää nartun kanssa... Toivotavasti saatte taipparit läpi leirillä, paremmin myöhään kun ei koskaan (vaimitensemeni). ;)

      Poista

Kiitos kun kävit piipahtamassa! Terkkuja ja kommentteja saa mielellään jättää! :)