perjantai 26. toukokuuta 2017

Ulkoistettu Helsinki KV

Olin ilmoittanut Sagan Helsinki KV näyttelyyn jo ennen kuin huomasin että itse olisin töissä sinä päivänä. Tuli sitten hieman säätöä, mutta aika hyvin onnistui tuo ukoistaminen, vaikka itse sanonkin! N oli onneksi vapaana silloin, joten lupasi kuskata Sagan Tuomarinkartanon Vinttikoiraradalle, missä näyttelyt olivat, ja hoitaa häntä koko päivän siellä. Mariannella ei onneksi ollut omia koiria ilmoitettuna näyttelyyn ja lupasi esittään Sagan. Itse olisin tietysti todella mielelläni ollut mukana, myös siksi, että Tomarinkartanon näyttelyt ovat todella mukavia tapahtumia monine kojuineen ja lämpimine ilmapiireineen. Kuvia valitettavasti ei ole kuin junnuhandleri kehästä, kun en ollut paikalla. Muut kuvat ovat äitienpäiväkortteihin ottamiami kuvia.Koiria oli ilmoitettu 18 kappaletta, joista noin puolet olivat narttuja. Sagan olin ilmoittanut valioluokkaan. Neiti oli edellisiltana ottanut oikein kunnon mutakylvyn, joka johti shampoopesuun keskellä yötä... Aamulla minä sitten lähdin töihin ja N ja Saga kohti näyttelyä. Paikan päällä Saga sai vielä pikatrimmauksen ja stten kehään. Sanotaan, että muta tekee hyvää iholle, ja näin näköjään myös koiran turkille, koska Saga liiteli PN2 VACACIB palkintopallille! Kuulemani mukaan oli esiintynyt todella todella kauniisti, ja kyllähän se sitä tekee kun on ammattilainen hihnan toisessa päässä eikä tylsä emäntä. ;) 


Tämän jälkeen minulle soitettiin töihin josko Sagaa vielä saisi lainata junnuhandleri kehiin. Saga ei ole ennen moisissa ollut, mutta kerta se on ensimmäinen. Junnuhandleri kehät olivat vasta iltapäivällä, joten ehdin itse paikalle napsimaan pari kuvaa. Emmin kanssa Saga sitten kirmasi kehässä, ja vaihtoi myös handleria yhdessä vaiheessa kun oli koiran vaihto kehässä. Lopussa alkoi Sagaa seisottaminen todella kyllästyttää, mutta muuten Emmi sai neidin seisomaan todella kauniisti. Lopputulos oli viides sija. 


Ei ollenkaan hullumpi päivä valeraskaalle ja innottomalle flatille! Tämän jälkeen suunnattiin mökille missä Saga sai pitää vapaapäivän, ja sitten alkoi viimeisen viikon tokotreenit ennen SM kisoja. Nyt jännittää jo toden teolla! Saga on koko viikon ollut todella väsynyt ja flegmaattinen, varmaan kuumuus ja valeraskaus ja kaikki samaan aikaan vaikuttavat... Joten sunnuntaina kaikki saavat pitää meille peukkuja ja käpäliä pystyssä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit piipahtamassa! Terkkuja ja kommentteja saa mielellään jättää! :)