keskiviikko 3. tammikuuta 2018

Vuosi 2017 kuvina

Oikein hyvää uutta vuotta kaikille! Toivottavasti uusi vuosi on alkanut mielyttävästi kaikilla! Nyt kun ollaan jo muutama päivä eletty vuotta 2018, ajattelin että mikäs sen parempi tapa aloittaa uusi vuosi kuin muistella edeltävää vuotta kuvineen. 

Muutoin edellinen vuosi oli mitä oli, mutta koirharrastuksen ja koirien parissa elettiin kuitenkin monta iloista hetkeä. 

TalviVuoden 2017 alussa saiimme veljeni koiran Hugon hoitoon. Toisin kun nyt, silloin oli oikein paukkupakkanen myös etelässä ja paljon lunta!  Vuosi aloitettiin myös näyttelyillä ja Viron matkalla jossa Saga valioitui Suomen ja Viron muotovalioksi helmikuussa.


 Vaasassa riitti luntaKevät


Muutamassa näyttelyssä tuli kierrettyä jossa esitin muunmuassa Hugon. Sain myös kauan havittelemani äitienpäiväkorttikuvan Sagasta keskellä valkovuokkomerta otettua. Tämä tuli erityisen tärkeäksi kun äitienpäivä tuli tänä vietettyä äidin puolesta sairaalassa.

Muuten kevät meni suureksi osin tokotreeneissä ja SM-kisoihin valmistautumiseen. Kevään suurin kohokohta oli tietysti itse SM-kisat. Kokeet eivät minun ja Sagan osalta menneet ihan niin kun Strömsössä, mutta tapahtuma oli todella hauska kokemus ja sain olla osaa maailman parasta joukkuetta!Kesä

 Saga ja Harmi Nuuksiossa


 Nometreeniä sagan ja Mila-flatin kanssa

 Kesällä nautittiin olemisesta ja näyttelyistä. Saga sijoittui aika tasaisesti neljän parhaan nartun joukkoon näyttelyissä ja sai myös vara-Cacibin. Flattien TOKO-mestaruuteen saatiin joukkue kasaan. Loppukesästä perheemme sai nelitassuisen lisäyksen kun Simo muutti luoksemme.


Syksy Kohti uutta ja tuntematonta!

Syksy meni enimmäkseen kahden koiran arkeen totuttelemiseen. Syksy oli mitä oli, emmekä saaneet Sagan kanssa tokon voittajaluokkaa korkattua niin kuin olimme toivoneet. Muutenkin koiraharrastus ja treeni jäi taka-alalle kun omat voimat ja energia ei oikein riittänyt mihinkään. Kaksi mustaa luppakorvaa antoivat kuitenkin ilon aihetta arkeen ja teki arjesta tapahtumarikkaan omalla tavallaan.

Talvi  (ei, yllä oleva kuva ei päätynyt joulukortiksi vaikka hauska oliskin ollut! ;) )
Simo on kasvanut ja lopputalvesta aloitimme taas ohjatut treenit Mariannen valvovan silmän alla. Nämä arjen henkireijät auttoivat pitämään ihmisen tiellä joululomaan asti. Muutaman päivän saimme nauttia lumesta, mutta aika pimeää ja sateista on muuten ollut. Joulun ja uuden vuoden vietimme pääosin Vaasassa ja siellä saimme onneksi nauttia lumesta!

Nyt toivomme enemmän ilon hetkiä, terveyttä ja onnellisuutta kaikille uudelle vuodelle! Alla olevien sanojen voimin kohti uutta, onnellista ja  menestyksekästä vuotta 2018.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit piipahtamassa! Terkkuja ja kommentteja saa mielellään jättää! :)