perjantai 25. toukokuuta 2018

Uusia kokemuksia osa 2

Koiramaisen viikonlopun toinen osa tulee vihdoinkin täällä. Tiedättekö tunteen runsauden pulasta? Tällä hetkellä minulla on blogin suhteen vähän sellainen tilanne. Hirveän paljon eri juttuja mistä kirjoittaa, mutta joistakin jutuista puuttuu kuvia ja vielä pitäisi vähän järjestellä mielessä mitä kirjoittaa milloinkin ja minne. Mutta palataakseni koirateemaiseen viikonloppuuni... Postauksen kehäkuvat ovat c) Satu Saarinen ja otettu Helsinki KV:ssa jossa Saga oli VAL ERI 2 Sa.
Flattien tokomestaruudesta palattiin tosiaan kotiin myöhään illalla Simon kanssa. Kotona odotti Sagan puunaaminen seuraavan päivän Tuusulan ryhmänäyttelyitä varten. Hieman mietitytti sää ja neidin jaksaminen, kun helle on Sagan inhokkikeli. Pakkasin siis varmuuden vuokis viilennysloimen mukaan, ja onneksi Marko oli tulossa teltan kanssa. Herätys aamu seitsemältä ja lähtö kohti Tuusulaa. Onneksi näyttely oli lähellä! Simo sai jäädä kotiin. Kun kerran kehät olivat heti aamusta ja flatteja vain 8 kappaletta laskin, että ehtisin hyvin kotiin, käyttää koirat ulkona ja siitä Helsinkiin äitienpäivälounaalle.

Aamulla oli jo parikymmentä astetta lämmintä kun saavuimme paikan päälle. Itselläni oli caprit jaassa, ja jakun kanssa meinasin tukehtua kun oli niin lämmin. Pystytimme teltan ja laitoin viilennysloimen Sagan päälle häkkiin josko vähän auttaisi. Flattien kehät alkoivat juuri ajallaan Harri Lehkonen tuomarina. Edelliset rodut oli arvosteltu nopeasti, eikä tuomari seisottanut niitä mitenkään liian kauan. Flateissa alkoi kuitenkin mittaaminen ja tuomari seisotti uroksia paljon kauemmin kuin muita koiria. Rupesi hermostuttamaan tuo Sagan hännän heilutus kun kesti niin kauan. Nuorten urosten jälkeen tuomari sai kuitenkin vähän vauhtia enkä Harmin kanssa joutun hirveän kauan seisomaan. Harmi jaksoi kuitenkin esiintyä hyvin ja voitti urokset.

*Celtair round and round, VSP & Harvahampaan Laughing Wind ROP*

Sagan ravasi nätisti ja seisoi hyvin, joskin seisominen ei ollut kuumuuden takia ihan hänen parastaan. Paljon sai tsempata että jaksoi seistä iloisena, vaikkei kauan jouduttu seisomaankaan. Tuloksena PN1. Saga ja Harmi juoksivat ROP kehässä, pienten logistiikkaongelmien takia kun yhtäkkiä tajusin etten voi esittää kahta koiraa samaan aikaan. Onneksi Senni sai nopeasti Harmin häkistä ulos ja päästiin aloittamaan kehää. Molemmat esiintyivät hyvin vaikkei Saga aivan olisi jaksanut heiluttaa sitä häntää.  Suureksi ylltyksekseni meille ojenettiin puna-keltainen ROP ruusuke!
Nyt pisti sitten ohraleipä, koska aikataulu... Simo yksin kotona, äitienpäivälounas kello kolem Hlesingissä ja ryhmät alkaisivat aaikaisintaa kello 14. Ei auttanut muu kun pokaalia haettaessa ilmoittaa, ettemme valitettavasti voi jäädä ryhmiin Sagan kanssa. Saga oli kyllä iloinen kun pääsi uimaan, vaikka itseä tietysti hieman harmitti. Mutta toivottavasti saadaan vielä joskus mahdollisuus osallistua ryhmiin. Että tällainen uusi kokemus tällä kertaa:)

*Vasemmalta Saga ROP, Harmi VSP ja Kuura (Celtair Pruaprismia) PN 2 sert*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit piipahtamassa! Terkkuja ja kommentteja saa mielellään jättää! :)