keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Sagan uusi blogi

Heips kaikille!

Eli tässä on juuri avautunut Sagan upouusi blogi! Saga on minun ja avopuolisoni oma flättineiti jonka kanssa jaamme arjen kakki elämykset. Tämä blogi tulee enintään kertomaan Sagan treenistä, kehityksestä ja tapahtumista siinä arjen tapahtumien sivussa, sekä muista arjen koirahenkisistä tapahtumista.

Noniin sitten olisi varmaan pieni esittely blogin päähenkilöstä paikallaan!

Saga eli Harvahampaan Laughing Wind, synt. 26.7.2013, on minun toinen koirani, mutta meidän ensimmäinen flättimme. Tällä hetkellä hän on 7kk vanha hännänheiluttaja jonka arki kuluu arkitottelevaisuuden treenaamisessa, riehumisen ja leikkimisen merkeissä Espoossa.

Saga on ilmoittautunut Flättien erikoisnäyttelyyn Hyvinkäällä Huhtikuussa, josta tulee hänen ensimmäiset näyttelyt. Riippuen miten homma siellä sujuu, niin ehkä niitä kuulumisia näyttelykehistä tulee vähän useamminkin! :) Muuten Saga on enimmäkseen "aktiivinen kotieläin", mukana kaikessa ja kaikkialla. Jotain TOKO ja NOU tai Agility treenejä kyllä varmaan tulee vielä, kunhan tarpeeksi ikää tulee neidille ensin.

Tässä hieman kuvia neidistä:



Saga n. 8viikkoa


Saga jouluna 2013, 5kk
Minä ja Saga, ensimmäisessä Match Showssa, Berra Areenalla
Keppihirviö Saga 7kk


Harvahampaan Laughing Wind 7kk


Toivottavasti viihdytte vierailullanne täällä blogissa, koska se on aivan uusi se on vielä työn alla, mutta vinkkejä parantamiseen otetaan mielellän vastaan!

Kivaa kun piipahdit, kommenteja ja terkkuja saa mielellään jättää! :)

Terkuin,
Johanna & Saga

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit piipahtamassa! Terkkuja ja kommentteja saa mielellään jättää! :)