sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Ikuinen ystävyys

Flättiträff 025

Edes pitkä matka ei lujaa ystävyyttä riko. Tämä todettiin nyt myös koirien kannalta kun tällä viikolla oltiin Vaasassa viettämässä hiihtolomaa. Tätä blogia kauemmin seuranneet tietävät että me kesällä muutimme N ja pikku-neidin kanssa Espooseen. Ennen sitä oli opiskelut Vaasassa. Siellä myös tutustuttiin kahteen ihastuttavaan flattiherraan, joista tuli Sagan parhaimpia ystäviä.

Melkein vuosi on kulunut siitä kuin tämä trio viimeksi näki toisensa, mutta jälleennäkeminen oli kuin he eivät koskaan olisi erossa toisistaan olleetkaan! Alfons herra on jengin nuorin, 1v ja 4kuukautta, mutta kyllä miehen jumppaliikkeet jo sieltä löytyi! Tiger on taas nelivuotias herrasmies ja trion vanhin. Tässä välissä on meidän pikku prinsessamme jolla oli täysi työ pitää miehet ojennuksessa.

Flättiträff 004

Flättiträff 012

                                                             Tiger ja Saga kaveeraavat. Alfons miettii ojaan heittäytymistä taka-alalla.

Flättiträff 014

                                               “Eihän Tiger huomaa kun hiivin ihan hipihiljaa ottamaan kepin?”

Flättiträff 030

                                                                                  Vasemmalta: Alfons, Tiger ja Saga

Vaikka sää muuten oli ollut tuulinen ja pilvinen koko viikon, pilkahti aurinkokin välillä esiin treffiemme kunniaksi. Kävelimme ihanaa luontopolkua pitkin missä koiran juoksivat metsässä ylös ja alas ja riehuivat lumessa. Toki jouduttiin myös ylittämään kurapelto joka ei ollut niinkään ydyllinen…. Mutta eihän se koirien menoa haitannut!

Flättiträff 038Flättiträff 041Flättiträff 062Flättiträff 065

Kaikki kolme koiraa tulivat erinomaisesti toimeen, vaikka Sagakin välillä rähisi lähinnä Tigerin lähentelyyn. Mutta eihän arvon herra antanut tämän häiritä vaan yritti aina uudelleen ja uudelleen!

Pellolla huomasi eniten Sagan ja Alfonsin olevan enemmän samanikäisiä. Kun yritettiin heitellä palloa jotta saataisiin hieno yhteiskuva, ei tämä jahti Tigeriä oikein kiinnostanut, vaan herra jäi mieluummin nuuskimaan kaikkien ihmisten namitaskuja. Saga ja Alfons taas jahtasivat palloa ilomielin ja virtaa oli molemmissa kuin pienessä kylässä!

Flättiträff 108Flättiträff 110

                                                                                                   Alfons pallojahdissa

Flättiträff 121

                                                                               Tiger sai pallon! Saga hiipii perässä…

Flättiträff 140

Flättiträff 159

                                                               Saga alimpana ja miehet päällä…

 

Flättiträff 162

Reilut pari tuntia jaksoi tämä trio riehua, leikkiä ja pelleillä. Sn jälkeen kaikki kolme olivat likaisia, märkiä, väsyneitä mutta onnellisia! Eikä pelkästään koirat, oli meille omistajillekin niin hauskaa nähdä taas ja rupatella koirajuttuja! Ei ollut koiratkaan unohtaneet toisiaan, heidän ystävyys kestä pitkätkin välimatkat! Huhtikuussa nähdään toivottavasti taas kun mennään Vaasan KV näyttelyihin pikku-neidin kanssa!

Flättiträff 149Flättiträff 153

 

                                                       Flattitrio Alfons, Saga ja Tiger <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit piipahtamassa! Terkkuja ja kommentteja saa mielellään jättää! :)