maanantai 24. elokuuta 2015

Hyvä treeni - parempi mieli!

Ai että kun tokotreenit maistuu nyt kun on ollut reilu viikko taukoa! Töissä on ollut aika paljon kiireitä ja ulkona hirveän kuuma, joten en ole mitään pidempiä pätkiä ehtinyt neidin kanssa treenata. Loppuviikosta N otti myös pikku-neidin mukaan Vaasaan neljäksi päiväksi, ja että sitä tyhjyyttä! Ei ketään odottamassa että tulee töistä kotiin, kukaan ei tule häntä heiluen vastaan kun on ollut poissa, jopa sitä ininää aamuisin kun neidillä on ollut nälkä on ollut ikävä!

Tokotreenit 018

Nyt sitten sekä sulho että neiti palasi takaisin kotinurkille, ja pakko päästä tokoilemaan heti! Otettiin pienimuotoiset iltatreenit ruoka-ajan aikaan jotta motivaatio olisi korkealla. Ja kyllä neitikin vaikutti tästä virkistyvän! Hyvässä hengessä vedettiin kaikki tehtävät läpi, eikä motivaatio herpaantunut sekunniksikaan kuumuudesta ja vieressä olevista jalkapallopelaajista huolimatta!

Tokotreenit 048

Otettiin enimmäkseen AVO:n uusia liikkeitä, niitä kun ei olla nyt vähän aikaan tehty niin pitäisi saada hieman varmemmiksi. Jotta vire olisi mahdollisimman korkealla aloitettiin kaukoilla. Tämän neiti periaatteessa osaa, mutta tuo maasta-istu tuuppaa olemaan vaikea heti kun vire vähänkin laskee. Silloin ei ole kivaa istuutua jos ei ihan satavarmasti tiedä että mattella on nami kädessä (lue: kotona keittiössä toimii vaikka sadan metrin etäisyydellä aina…) ! Mutta nyt toimi oikein hyvin. Muutama hidas nousu oli, mutta saatiin nopsaan korjattua ja heti joku “ylläri palkka” jotta motivaatio säilyisi.

Tokotreenit 009

Tokotreenit 003Tokotreenit 013Tokotreenit 004Tokotreenit 014                                                                               “Luota minuun, nami on kyllä kädessä…”

Kaukoista siirryttiin perusasennon viilukseen. Pikku-neidillä on välillä tapana mennä liian taakse ja ikään kuin kääntää peppu jalkojeni taakse. Tätä yritettiin hieman viilata pois, ja tehtiin samalla 90 asteen käännöksiä. Sivuaskeleita ollaan myös yritetty tehdä, mutta neiti ei ihan ole ymmärtänyt miten siirtymisessä tulisi käyttäytyä takajalkojen ja pepun kanssa, joten ajattelin jättää viilauksen kunnes kurssimme alkaa ja saadaan taas treenata valvovan silmän alla. Muuten Saga pysyi yllättävän tiiviisti sivulla ja vain pari kertaa piti korjata asento eteenpäin ja viereen.

Tokotreenit 021                                         “No nyt en ole ainakaan väljä! Pitihän sen pepun koskea!”

Tokotreenit 022                                                              Tokotreenit 024Tokotreenit 025Tokotreenit 026                                                                             Sivuaskeleet…Tokotreenit 029

AVO:n uusiin sääntöihin kuuluu myös merkin kierto. Ihan sääntöjen mukaista tötsää meiltä ei löydy, mutta pieni tötterö sai kelvata näin alkuun. Sitä ei olla melkein ollenkaan harjoiteltu, joten muutama kerta piti virkistää muistia ennen kuin rupesi rullaamaan!

Tokotreenit 030                                                      “Tämä on merkki… se tulee kiertää!”

Tokotreenit 046Tokotreenit 047Tokotreenit 042

Tämän jälkeen neiti pienelle tauolle, jonka aikana rakensin ruutua. Se on muuten liike jonka neiti on oppinut todella nopeasti! Kokonaisena liikkeenä se ei vielä toimi, vielä varaudutaan nameihin takalinjalla, mutta tänään onnistui melkein liikkeenä kun käytettiin palloa apuna!

Tokotreenit 057Tokotreenit 059Tokotreenit 060Tokotreenit 073Tokotreenit 087Tokotreenit 076Tokotreenit 079Tokotreenit 090

Treenit olikin hyvä lopettaa onnistuneeseen ruutumenoon! Tai melkein… Ruoan eteen piti tietysti tehdä vielä jotain, joten kokeilimme seuraamista muutaman askeleen, mitä ei olla tehty pitkään aikaan, ja viimeiseksi neiti sai juosta ruutuun syömään.

Tokotreenit 098Tokotreenit 100

Kaikin puolin mukava treeni, hyvin jaksoi neiti keskittyä ja molemmilla oli hauskaa! On se vaan niin mukavaa treenata taas kunnolla tauon jälkeen. Nyt vaan toivon että tokoryhmämme alkaa kohta niin päästään taas valvovan silmän alle treenailemaan, ja tapaamaan kaikkia treenikavereita!

4 kommenttia:

  1. Voi mikä ihanuus! Ihana löytää flatti -blogi! Meilläkin ollut flatteja 2 kipaletta, aivan tuli ikävä niitä hännänheiluttajia <3 sait ehdottomasti uuden seuraajan :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla! Saga kiittää! Tervetuloa viihtymään meidän seurassa! :) Kiva kuulla muistakin flatti-ihmisistä!

      Poista
  2. Taitavia ootte! Kyllä näyttää mageelta, kun flätti seuraa nätisti tokossa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! :) Juu kyllähän se flattien seuraaminen näyttää hyvältä kun sen osaa. ;) Meillähän se on suurin ongelmamme kun neidin mielestä se on jäätävän tylsää. Tuossa kuvissakin seurasi hyvin vain koska oli ruoka selkätaskussa ja hirveä kehuminen päällä. :D

      Poista

Kiitos kun kävit piipahtamassa! Terkkuja ja kommentteja saa mielellään jättää! :)