keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Sairaslomatreeniä

Heissan taas!

Tällä hetkellä täällä ruudun toisella puolella sairastellaan oikein kunnon flunssaa ja kuumetta... Juuri sopivasti kun hiihtoloma alkaa ja olin ajatellut ehtiä ladulle Sagan kanssa! Toivon todella että nämä säät jatkuvat ja ladut pysyvät hyvinä...Mitä muuta voi tehdä kun on tylsää kotona? No ilmoittauta kokeisiin tietysti. Koska meillä on AVO liikkeet vielä niin vaiheessa, ilmosin minut ja Sagan Lohjalle alokasluokkaan. Meillä on ALOsta jo yksi ykköstulos, joten mennään sinne enemmänkin treenaamaan kisatilannetta. Mutta ken tietää, jos menee hyvin täytyy ehkä miettiä koulutustunnuksen hakemista... Noh, se nähdään sitten! Ulos en ole päässyt treenaamaa, mutta tänään jaksoin hieman olla jalkeilla ja otettiin sitten pienet "olkkaritreenit" neidin kanssa missä riitti että minä istuin ja käskin ja koira teki...
En ole sen enmpää perehtynynyt ALOn sääntöihin, mutta nyt piti akaa lueskella kun kerran ollaan menossa kokeisiin. Alla lista jokaisesta liikkeestä(ei missään järjestykseesä) ja mitä meidän pitää vielä treenata:

Paikkamakuu 1min:

Saga on tässä todella varma, en pelkää ollenkaan että neiti lähtisi omille teilleen vaikka koko muu lauma lähtisi. Mutta haluaa vielä välillä mennä lonkalle kun tylsistyy. Tosin pysyy aina vain paremmin mutta vielä kaipaa varmistusta että pysyy suorana koko ajan.

Seuraaminen: 

Tässä ollaan menty eteenpäin! Vielä on vähän vaiheessa, eli ei täydellinen, mutta tarpeeksi hyvä uskaltaakseni mennä kisoihin. Ainoa riskintekijä on vireen laskeminen, kunhan saadaan vire alussa ylös niin sitten vain kävellään. Niin ja ohjaajan tulee opetella oikean ja vasemman ero...

Liikkeestä maahan

Ei ongelmia, neiti pläsähtää maahan heti ja pysyy siinä kunnes toisin sanotaan.

Luoksetulo:

Ei ongelma.

Kaukot:

Matka on niin pieni niin ei ongelmia. Ainoa mikä voi olla ongelmallista on että neiti tuuppaa välillä mennä vinoon maahan perusasennosta. Hän ja katsomaan minua eikä jotenkin laskeudu oikein...Eli tätä treenaamme kovasti! Muuten hyvät.

Kapulan pitäminen 5sek:

Ei ongelmaa. Ainoa vaarantekijä on ohjaaja joka ei ole aivan satavarma missä vaiheessa liikkuri sanoo käsky kun koiran tulee ottaa kapula suuhun. Tietääkö joku viisaampi?Siinä taisi olla ne liikkeet. Pitäkää peukkuja että kaikki menee niin kuin treeneissä, koska silloin hyvä tulee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit piipahtamassa! Terkkuja ja kommentteja saa mielellään jättää! :)