sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Katse menneeseen ja tulevaan

Tätä vuottaa ollaan ehditty jo elää pari viikkoa, ja mielestäni on hyvä aika miettiä vähän edellistä vuotta, sekä kääntää katse tulevaan. Paljon ohjelmaa on meinaan jo tälle vuodelle suunniteltu!



Vuosi 2016

Miettiessäni edellistä vuotta on päällimäisenä tunteena kiitollisuus ja onnellisuus. Niin kliseeltä kun se kuulostaakin olen kiitollinen siitä, että olemme saaneet Sagan ja N kanssa olla kaikki terveitä ja voitu peuhata yhdessä. Sagan kanssa ollaan voitu treenata, osallistua kisoihin ja nauttia yhdessä tekemisestä.

Olemme N kanssa menneet naimisiin, sain viettää unelmieni häät sekä olla ihanalla häämatkalla. Töissä viihdyn hieman paremmin ja vaikka on ollut mutkia matkassa ja uusia haasteita tulee päivittäin, tunnen olevani oikealla alalla.

Sagan kanssa saavutimme kaikki tavoitteet jotka itsellemme asetettiin, ja hieman lisää. Olimme asettaneet tavoitteeksi läpäistä taipparit, kisata tokon ALO luokassa uusilla säännöillä ja startata AVOssa. Näyttelyissä pyrimme nappamaan SERTin tai kaksi. Lisäksi halusin tehdä näyttelymatkan Viroon. No miten meni?



Alkuvuodesta kävimme tokossa kahdessa ALO luokan kokeissa ja saimme TK1 koulutustunnuksen. Kisasimme myös AVOssa, josta saimme heti 1-tuloksen kunniapalkinnon kera. Aloitimme voittajaluokan liikkeiden treenaamisen. Kesällä Saga sai näyttelyistä toisen SERTtinsa ollen samalla ensimmäistä kertaa rodunsa paras. Matkasimme myös Viroon jossa kävimme kahdessa näyttelyissä. Molemmista saimme sertin, toisessa olimme vastakkaisen sukupuolen paras, ja toisessa rodun paras. Kolme serttiä tulii siis kaiken kaikkiaan. Syksyllä saimme varasijalta paikan taippareihin joka läpäistiin tyylillä ja taidolla. Ohjaajana olen oppinut paljon, ja vielä on paljon opittavaa!





Vuosi 2017

Innolla odotan mitä kaikkea tämä vuosi tuo tullessaan. Helmikuussa olemme menossa Viroon näyttelymatkalle ja muitakin näyttelyitä on koko vuoden aikana tiedossa. Hakusessa olisi se viimeinen sertti, että neiti valioituisi.

Tokossa saamme toivonmukaan voittajaluokan liikkeet valmiiksi, jotta pystymme starttaamaan VOI-luokassa flattien tokomestaruuksissa. Olen myös ilmoittanut kiinnostuksemme osallistua flattijoukkkueeseen tokon SM kisoissa toukokuussa. Toivon mukaan pääsemme joukkueseen mukaan edustamaan flatteja! Siellä kilpailisimme vielä AVOssa. Tämän lisäksi haluaisin osallistua nome kurssille, jotta oppisin mitä ja miten treenata nomen ALO luokkaa varten.

N vaihtaa keväällä työpaikkaa, joten toivonmukaan näemme toisemme vähän enemmän. Tämä tietää myös seuraa minulle ja Sagalle näyttelyihin ja kokeisiin (ja kantoapua. ;) ). Paljon kivaa siis tiedossa! Eniten toivomme että me ja Saga saamme pysyä terveinä ja että voimme Sagan kanssa harrastaa täysillä, tehdä pitkiä metsälenkkejä ja nauttia yhdessä tekemisestä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit piipahtamassa! Terkkuja ja kommentteja saa mielellään jättää! :)