keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Näin polku meitä vie





Viikonloppuna kävimme Sagan ja Harmin kanssa Nuuksiossa lenkkeilemässä. Kävelimme ensimmäistä kertaa koko pitkän luontopolun, joka kulki kolmen lammen ympäri. Kiipeiltiin kallioille, ihasteltiin haapametsää ja kävelimme jäisien soiden yli. Koko lenkki kesti reilut pari tuntia, kuvaustauot ja tassujenpuhdistukset (Saga ei vaan kestä kun lunta jää antureiden väliin) mukaan lukien. 




Yllätyn joka kerta yhtä paljon kuinka hyvin nämä kaksi flattia tulevat toimeen. Harmi on Sagaa hieman nuorempi, mutta hyvänkokoinen ja vilkas herra. Osaa kuitenkin hyvin leikkiä Sagan ehdoilla, eikä yritä turhia hypätä selkään tms. Nämä urosten jumppajutut ja liiallinen huomio kun yleensä ärsyttää Sagaa. Nyt molemmat juoksivat peräkkäin ja päällekkäin ja miten sattui niin iloisina. Hieman alkoi meno hiljeentyä loppua kohden, mutta parkkiksella piti vielä ottaa viimeiset painiotteet.



Mukava sää ja lenkkiseura ja koiratkin nauttivat täysillä! Samalla sai ulkoiluttaa vähän kameraakin, vaikkakin sääolosuhteet olivat hieman haastavia vaihtelevine pilvisyyksineen.

                                                      Mikä kuva on sinun suosikkisi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit piipahtamassa! Terkkuja ja kommentteja saa mielellään jättää! :)