tiistai 29. elokuuta 2017

Pentuarkea kahden koiran kanssa

Pikkuhiljaa arki on lähtenyt rullamaan pikkupennun ja Sagan kanssa. Vielä koirat eivät ole mitenkään parhaita kavereita, mutta voivat olla sisällä samassa huoneessa ja jopa vähän painia toistensa kanssa. Tosin leikkiminen on välillä aika kovahampaista ja menee täysin Sagan ehdoilla, eli jos ei neitiä miellytä leikkiminen on pennun paras pysyä poissa. Vielä saa siis pitää molempia silmällä koko aikaa, mutta parempaan päin mennään ja toivottavasti näistä kahdesta vielä tulee hyvät kaverit.



Aikaa tämä tietysti vaatii, kun ei Simoa vielä voi jättää yksin. Onneksi nukkuu vielä paljon, joten Sagan lenkitykset tehdään silloin. Mitään takapihatreeniä intensiivisempää Saga ei nyt ole pariin viikkoon valitettavasti saanut, kun olen iltapäivisin yksin molempien kanssa ja tämän alkaa vähän huomamaan. Neidille ei enää riitä pelkkä metsälenkki ja kaipaa slevästi vähän aivoaktiviteettia. Sunnuntaina olimme hääpäivämme kunniaksi molemmat kotona N kanssa ja kyllä oli mukavaa kun otettiin molemmat koirat pelloille jossa treenasin vähän nomea ensin Sagan kanssa ja sen jälkeen saivat koirat riehua rauhassa ympäri. Kun Simo väsyi, N kantoi sen kotiin ja me jatkoimme Sagan kanssa matkaa. Sagakin slevästi nautti kun pääsi tekemään jotain järkevää!




Maanantaina olimme tokotreeneissä, johon otin Simon mukaan. Sagan kanssa meni juuri niin hyvin kun voi mennä kun ei ole pariin viikkoon tehnyt mitään... Tehtiin ohjattua noutoa ja katsottiin kaukoja. Kaukot ovat vielä toooodella vaiheessa, ne takatassut eivät millään halua pysyä paikallaan. Ohjatussa noudossa meni ihan kivasti mutta kaipaa lisää intensiteettiä kun noutaa kapulan. Kisaamista kapulan luokse siis tiedossa! Lopuksi tehtiin vielä voittajan paikkis joka meni oikein hyvin. Neiti jää nykyään rauhallisemmin paikkikseen vaikka olen piilossa.





*Simo ja Eamon pusuttelee*

Simo oli ensin moikkaamassa kaikkia kun tulimme perille ja otti Sagan treenien ajan nokoset autossa. Kun limme valmiit sai leikki treenikaverin terriereiden  ja Petit bassen Griffon pennun Eamonin kanssa. Tyyppi oli niin innoissaan kun sai leikkiä ja oli muutenkin todella rohkea ja teki innoissaan tutavuutta kaikkien kanssa, sekä ihmisten että koirien. Otettiin vähän luoksetuloa ja leikkimistä Simon kanssa, joka oli todella pätevä. Kotiin lähdettiin kahden väsyneen ja tyytyväisen koiran kanssa!

 *Harvahampaan On the road again, Simo, melkein 9 viikkoa*

Onhan pentuaika ihanaa mutta pakko myöntää, että onhan aikuisen koiran kanssa etunsa. ;)

1 kommentti:

  1. Oi ihanaa, että alkaa pikkuhiljaa sujua paremmin ja paremmin. Niin suloinen on hän <3

    http://haskisti.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit piipahtamassa! Terkkuja ja kommentteja saa mielellään jättää! :)