tiistai 19. maaliskuuta 2019

Uusia perheenjäseniä

Kuten  blogin facebook-sivuilla jo ilmoitin, sanoi vanha koneeni itsensä irti pari päivää sitten. Kone on reistaillut ja ollut hidas jo pidemmän aikaan (mikä muun muassa on osasyy hiljaisempaan postaustahtiin), mutta en ole antanut varaa itselleni ostaa uutta. Nyt tosin kone simahti kesken blogikirjoituksen joten hirveästi valinnanvaraa kuin uuden koneen osto ei jäänyt.

Tämän koneen osto olikin muuten harvinaisen nopea päätös! Gigantissa selitin mihin tarpeeseen tarvitsen konetta ja N auttoi kertomalla selkokielellä mitä kaikki "tietokonekielen numerot" käytännössä tarkoitti. Lopuksi valinta oli kahden koneen välillä, josta tällä Dell koneellani oli kirkkaampi näyttö ja koko kone oli hieman sirompi johon tykästyin. Sitten olikin jo ostopäätös tehty noin kymmenessä minuutissa. Toivottakaa siis tervetulleeksi uusi Dell koneeni!Tietokoneen lisäksi perheemme on saamassa yhden perheenjäsenen lisää heinäkuussa. Tosin sillä tällä kertaa puuttuu sekä flatin alati heiluva häntä, musta karva ja kaksi jalkaa. Koiraa meille siis ei tällä hetkellä tule (vaikka hirveä pentukuume!), vaan ihka oikea kaksijalkainen! Masutyyppi onkin tullut monen mutkan ja pitkän odotuksen jälkeen, joten olemme iloisia, että Saga ja Simo nyt vihdoinkin ovat saamassa kaksijalkaisen sisaruksen, kunhan kaikki menee hyvin loppuun asti.

Saga ja Simo ovat jo ehtineet harjoitella puolitoistavuotiaan veljenpoikani W:n kanssa, enkä mitenkään jaksa uskoa että meidän omasta masutyypistä koituisi koirien kanssa ongelmia. W:n kanssa Saga yleensä on alkunuuskuttelujen jälkeen hyvin välinpitämätön W:tä kohtaan. Simo on hieman uteliaampi mutta myös hän on todella kiltti, osaa varoa pientä ja jättää tämän hyvin rauhaan. Lähinnä W:n lelut ovat vaarallisen kiinnostavia...


Raskausaika on muuten mennyt oikein mallikkaasti, hieman on tietysti koirilla ollut oppimista, että vatsaa päin ei enää hypitä (nimimerkillä 35 kiloa koiraa suoraan vatsaan aiheutti ihan pikkaisen särkyä...) ja itse olen saanut opetella, että aktiivisen treenin jälkeen ei enää tehdä maratonilenkkejä. Mutta muuten tosissaan koirat eivät ole olleet moksiskaan ja vointi on ollut hyvä. Joten hieman tällaisia asioita tulee tulevaisuudessa seikkailemaan blogissa mukana. :)

Semmosia uutisia tällä kertaaa! Nyt kun kone on saatu vaihdettua ehkä saisin sen odotetun treenipostauksenkin kirjoitettua valmiiksi.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit piipahtamassa! Terkkuja ja kommentteja saa mielellään jättää! :)