maanantai 20. lokakuuta 2014

Vaahteranlehtiä, kallionkiipeilyä ja hännänheilutusta

Höstfoton, Saga 016Höstfoton, Saga 018  Höstfoton, Saga 033

Höstfoton, Saga 037Höstfoton, Saga 039Höstfoton, Saga 042

Viikonloppuna vietettiin syyslomaa pikku neidin kanssa, nauttimalla sekä perjantaina että lauantaina kolmen tunnin metsälenkeistä ja ihanasta auringonpaisteesta. Aivan ihana ilma ja ihanaa kun pystyi ulkoilemaan duracellflättimme kanssa ilman mitään kiirettä ja vain nauttia olosta!

Höstfoton, Saga 053

Höstfoton, Saga 068Otettiinkin oikein kunnolla ilo irti lenkeistä tutkiskellen uusia metsäpolkuja, kalliota kiipeillen ja auringosta nautiskellen. Vaikea kyllä sanoa kumpi meistä nautti enemmän, mutta ainakin neiti oli niin iloisella tuulella ja nukkui tyytyväisenä koko illan kun päästiin kotiin.

Höstfoton, Saga 076Höstfoton, Saga 083

Kerrankin jaksoin myös raahata kameran mukaan niin tulihan pikkuneidistä ihan “muutama” kuva napsittua. Kuvista näkyy vielä hyvin että neidiltä on tippunut ihan hirveä määrä karvaa, varsinkin häntä näyttää rotanhännältä… Mutta toivossa eletään että neidin oma karhunturkki kasvaisi ennen joulua takaisin!

Mitäs te pidätte syksyisistä kuvistamme? Itse pidän varsinkin ensimmäisestä kalliokuvasta sekä viimeisestä vaahteralehti kuvasta. Löytyikö teiltä lukijoilta joku suosikki?

                                        HöstSaga

HöstSaga 2

                                                              Mukavaa viikonalkua kaikille! <3

2 kommenttia:

Kiitos kun kävit piipahtamassa! Terkkuja ja kommentteja saa mielellään jättää! :)