Simo

Simo:

Kennelnimi: Harvahampaan On The Road Again
Kutsumanimi: Simo
Rotu: Sileäkarvainen noutaja, uros
Synt.: 27.06.2017
Lonkat:
Kyynäret ja polvet:
Silmät:Loppukesästä 2017 saimme uusimman flattivahvistuksemme ja S-tiimin toisen osan. Suureksi yllätyksemme löysimme itsemme tuomassa kotiin urospentua narttupennun sijaan. Simon äiti on Sagan sisar, Harvahampaan Like A Hurricane, Akka,  ja isä on Teffeedreamsin näyttävä, kaunis uros Hit The Road Again, Quattro.

Simon äidin puolelta tunnemekin jo Sagan kautta suvun mikä tuntui turvalliselta, ja Toffeedreamsin puolelta olen kuullut paljon hyvää käyttökoirista. Pidimme tärkeänä, että vaikka SImo tulisi näyttelykoiraksi, pitää myös pään ja hermot olla kunnossa TOKOn ja NOMEn kannalta ajateltuna.

Simo on elämäniloinen, vilkas pieni piraija-pentu joka ottaa aivan kaiken suuhun. Ihastuttava nouto-into joskin muun muassa nettikaapelin ja silmälasit voisi jättää notamattomina... Viiden kuukauden ikäisenä herralla ei vielä ole kivekset laskeutuneet, mutta pidetään peukut ja varpaat pystyssä että ne vielä sieltä tulisi jotta pääsisime kisaamaan.


Simo 8 viikkoa

 Simo 16 viikkoa

Vaikkakin pentu voi mennä hermoille kotosalla kun on koko ajan jaloissa ja hommissa, on sen kanssa aivan ihana treenata! Simo on muutaman kerran jo päässyt mukaan tokoilemaan leikin ohessa, ja tekee todella kivalla tyylillä töitä. Innokkuutta löytyy mutta osaa myös keskittyä mikä ei aina ole flaille itsestään selvyys. Todella kiva flatinalku ja tykkään paljon sen tekemisestä tällä hetkellä. Aika sitten näyttää jos ja mitä tästä tulee. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit piipahtamassa! Terkkuja ja kommentteja saa mielellään jättää! :)