tiistai 11. elokuuta 2015

Vielä on kesää jäljellä…

…vielä tulee kauniita päivä! Toivottavasti ainakin! Olemme nimittäin viimeisenä lomaviikkona saatu Sagan kanssa nautti oikein kunnolla kesästä ja aurinkoisista päivistä. Ensimmäistä kertaa tämän kesän aikana käytiin Toppelundin koirauimarannalla uimassa. Tässä rannassa on se hyvä puoli, että se on “oikean” hiekkarannan vieressä, niin siellä voi myös itse uida.

DSC_0049  DSC_0052DSC_0053

Tämän lisäksi ollaan juostu lenkillä ja tavattu meidän tuttavan ihana westiepentu. Kauhea pentukuume siinä kyllä tuli!

DSC_0027

Mutta emmehän me vain olla loikoiltu. Ollaan myös nomeiltu ja tokoiltu. Tosin meidän toko ryhmä on ollut nyt kesätauolla, joten ollaan yksin yritetty sisäistää AVO:n uusia liikkeitä. Tuosta ruudusta on kyllä tulossa sekä neidin että minun lempiliike! Olen tähän asti treenannut sitä namilla, ja neiti kirmaa aina täyttä vauhtia ruutuun käskystä namien perään. Nyt pitäisi vain saada se toimimaan ilman nameja, ja kytkeä muut palaset niin että saadaan kokonainen liike.

Myös liikkeestä istumaan, sekä muita jääviä ollaan treenattu. Kaukoja ollaan aloitettu treenaamaan, tosin näyttää olevan pieni motivaation puute aina maasta istumiseen jos ei ole parasta namia mukana… Mutta lisää treeniä vaan ja toivotaan että saadaan treenata kohta taas meidän ihanan ryhmän kanssa, ja Mariannen osaavan silmän alla!

DSC_0018

DSC_0019

Tokoilun lisäksi nome on ollut kova sana. Ollaan harjoiteltu taippareita varten, jos nyt syyskuussa uskaltauduttaisiin mukaan… Varisten noutohan ei ole ollut neidin lempijuttuja, mutta ollaan nyt pari kertaa tehty ruutu niin, että Saga on istunut ruudun keskellä katsomassa kun muut koirat noutavat vaakut, ja itse saa vasta viimeisenä. Tämän lisäksi ollaan myös tehty hakuruutua pareittain, niin että joka toinen kerta lähtee Saga, ja joka toinen kerta lähtee pari noutamaan. Tämä on todella lisännyt neidin noutohalua, ja toivon vain että se on pysyvää..! Haluaisin vielä kerran kuitenkin tehdä hakuruudun, ja katsoa jos intoa vielä löytyy, ennen kuin uskallan ilmoittautua taippareihin. Pitäisi vaan löytää sitä riistaa jostain!

Alla olevat metsäkuvat ovat treenikaverimme Markon käsialaa.

11844040_1541524806086996_1310198220_n

11853935_1541524799420330_295248392_n

Näissä merkeissä on siis meidän loppulomamme mennyt. Nyt neiti on alkanut tiputtaman aivan järkyttäviä määriä karvaa taas, ja lauantaina olisi tiedossa Kotkan KV. Tällä karvalla ei kyllä mitään serttejä haeta, muta pidetään peukkuja että tuomari muuten tykkäisi jotta saataisiin edes ERI.

Miten on teidän kesänne sujunut? Onko ollut kisoja ja puuhailemista koirien kanssa, vai rannalla loikoilua tai muuta hauskaa?

DSC_0001

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit piipahtamassa! Terkkuja ja kommentteja saa mielellään jättää! :)