perjantai 26. elokuuta 2016

We rae (almost) the champions! osa 2/2

Sunnuntai aamu koitti puolipilvisenä ja hieman sateisena. Olimme suosiolla laittaneet Harmin häkkiin alkuyöstä kun ei rauhoittunut, joten kaikki olivat saaneet nukkua jokseenkin hyvän yön. KÄytimme koirat ulkona, oakkasimme kamppeet ja suuntasimme näyttelyä päin. Vaikka eilen olimme olleet näyttelypaikalla ja kysyneet tietä, ajoimme kuitenkin kerran väärin. Kiitos tieviittojen olemattomuuden. Mutta löysimme kuitenkin paikan taas ajoissa.

*Harmi kehässä*

Tänään kehämme olivat alhaalla "areenalla" missä ryhmäkilpailut olivat olleet lauantaina. Ainoa miinus oli, että areena oltiin jaettu kahteen puolikuu muotoiseen kehään, joten mietin miten ihmeessä flatin liikkeet saa oikeuksiin siellä. Katseltuani muutamia muita isoja koiria totesin, että kehänauhoilla ei ollut niin suurta merkitystä täällä. Nappasin Harmin häkistä ja suuntasimme alas "areenalle". Tuomarina oli tänään tarkka irlantilainen nainen, joten vähän mitä vaan voisi olla tulossa...


Harmi seisoi oikein hyvin, ja juoksi paremmin kuin eilen. Tuloksena PU1 sa SERT! Lennosta vaidettin taas koiria, ja juoksin Sagan kanssa kehään. Neiti oli huomattavasti energisempi tänään. Jotenkin paljon parempi mieliala(niin myös handlaajalla, taisi peilautua koiraan tuo mieliala...) ja tasapainoisempi. Tuomarin katsoessa Sagaa sanoi yllätyksekseni otta namit pois. Sanoi että saga seisoo paljon paremmin ilman ja patoaa vain namia. Päätin ottaa neuvosta vaarin ja kyllähän se kuulkas toimi! Sitten ravattiin kovaa ja hyvin seistiin ja saatiin vastaanottaa toinen SERTtimme! Roppi kehässä seistiin ja tuomari ojensi meille punakeltaisen ROPpi ruusukkeen! Harmi oli VSP! Saatiin siis mitä haettiin reissusta!



                                                                                                  *Saga kehässä*

Tämän jälkeen katsottiin luetteloa ja todettiin ettei ehditä jäädä ryhmäkehiin. Otettiin "muutama" palkintokuva koirista, ja autoin myös suomalaista naista jack russel kehässä ennen kuin pakattiin kamppeet ja koirulit autoon ja suunnattiin kohti Tallinnaa. Russelikehässä sain jopa esittää ensimmäistä kertaa pikkukoiraa! Aika hauska fiilis oli kävellä kehässä kun on niin tottunut juoksemaan kovaa,


                                               *Viikonlopun saalis; 2x SERT, VSP ja ROP!*



Matka sujui hyvin, molemmat koirulit nukkuivat melkein koko matkan. Juuri ennen Tallinnaa pysähdyttiin lenkityttämään koiria. Hundikset saivat riehua toistensa kanssa ja oikein yllätyin miten hyvin tulivat toimeen keskenään! Saga yleensä rähjää uroksille, mutta Harmi antoi hyvin tilaa Sagalle ja Sgakin oli kerrankin mukava takaisin. Laivamatka sujui moitteettomasti ja pääsimme kotiin ennen puoltayötä. 


*Näyttelyiden jälkeen oli kiva päästä riehumaan!*

Hauskaa oli tehdä tällainenkin näyttelyreissu, vaikkakin työt seuraavan päivän työt klo 7:30 eivät ihan houkuttanut... Niin iloinen myös että sekä Harmilla ja Sagalla meni niin hyvin! Saga tarvitseekin vain yhden sertin lisää Suomesta tai Virosta, ja tietysti taipparit läpi niin meillä on kuulkaas tuplavalio kotona!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit piipahtamassa! Terkkuja ja kommentteja saa mielellään jättää! :)