perjantai 23. syyskuuta 2016

Flattien TOKOmestaruus ja AVO luokan korkkaus

Koko kesän olemme Sagan kanssa treenanneet TOKOn  avo liikkeitä että saataisiin ne kasaan. Hääkuvausten ja kaikkien työkiireiden keskellä tuli Flattien TOKOmestaruus vastaan. Sinnehän oli aivan pakko osallistua vaikkain tuntui että kaikki liikkeet ei ehkä olleet ihan super hallinnassa.

Kisa-aamuna suuntasin auton nokan kohti Hämeenlinnaa. Perillä ilmoittauduttiin ja veryttelin vähän Sagan kanssa. Kun oltiin vähän kaumepaa Saga oli hyvin kuulolla ja ehkä vähän liiankin hyvässä vireessä, kentän vierellä ei tosin halunnut kuunella mitään, eikä malttia ollut sitten ollenkaan. Taisi flatinomistajan kuuluisat kisasanat "tästä ei kyllä tule mitään" lipsua suustanikin... En kyllä tiedä miksi jännitti niin paljn, oltiinhan sillä vaan kokeilemassa avo luokkaa eikä odotettu mitään sen kummempia tuloksia. Mutta jännitti kumminkin.

 Kehässä Saga oli flattimaisen pirteä. Vaikka hieman olin miettinyt miten vire kestää koko kokeen(avo luokka tuntuu todella pitäkältä aloon verrattuna!)ilmeni, että keskittyminen vain parantui loppua kohden kun ylimääräinen vire laski.

Paikallaistuminen 1 min, 10.
Aika rauhaton oli kyllä, mutta pysyi kuitenkin paikallaan eikä tassutellut turhia.

Estehyppy 10
Ei ongelmia, hyppäsi nätisiti ja tuli hienosti sivulle.



Liikkeestä seisominen, 7,5
Työtapaturma. Vaikka on ollut niin varma liike Saga jostain syystä käänti kun kävelin ohi ja oli lähdössä perään. Tuplakäskyllä kuitenkin pysyi. Hölmö ohjaaja palasi sitten koiran oikealle puolell, mutta onneksi oli fiksu koira joka ymmärsi korjata maten virheen menemällä oikeeseen paikaan sivulle.



Noutaminen, 9,5
Hieman puri kapulaa palatessaan perusasentoon. Muuten teki noutajan innolla.

Seuraaminen, 8,5
Jotain aivan kamalaa. Otan itse suuren syyn niskoilleni. Sain jonkun "seuraamis pakokauhun" enkä älynnyt mitenkään valmistella koiraa, saati sitten katsoa että se on kuulolla. Tämän lisäksi Saga lähti alussa jonnekkin omille teilleen, mutta palasi onneksi sivu käskyllä. Juokseminen oli paras osio ja peruutus ok. Loput haluan unohtaa...



Ruutu, 8,5
Kaikki meni oppikirjan mukaisesti. Bongasi ruudun hyvin ja meni nätisti maahan. Tuomari melkein seisoi kymppi lappu kädessään, kunnes tuli käsky perusasentoon. Saga sai jonkun ihme hepulin, teki piruetin itsensä ympäri ja istuutui vasta sitten vierelleni... Ymmärrä sitten sitä koiraa välillä!

Liikkeestä maahan, 9,5

Ensimmäistä kertaa piiiitkään aikaan kun ei nollattu tämä liike! Olen niin ylpeä siitä! Puoli pistettä meni varmaan pään kääntymisestä, koska halusin heti varmistaa että Saga todella menee maahan tällä kertaa.



Luoksetulo, 9
Duracellflatin jarrut kaipaa vissiin vähän huoltoa kun ei heti ehtinyt pysähtyä, vaan piti tehdä pieni u-käännös. ;)

Kaukot, 10
Ei ongelmaa, pomppasi ylös ja alas kun vanha tekijä.

Merkin kierto, 8
Ajatuskatko. Saga bongasi merkin hyvin mutta jäi ihmettelemään minne pitikään mennä kskystä. Tuplakäskyllä kiersi ongelmitta.

Kokonaisvaikutus, 9.

Tuomarina Harri Laisi, tulos AVO1 289,5p KP 2. sija ja luokan paras flatti! Pikkasen meni yli odotusten! Palkintona saatiin KP ruusuke, hopeamitali, Robur ruokasäkki ja parhaan luokkaflatin tittelistä sai Saga pehmolelun.


Vähän täytyy vielä saada tuota flattimaista säheltmistä pois, muuten neiti tekee kivasti töitä. Nyt aletaan sitten tosissaan treenata voittajaluokan liikkeitä!

Huomenna odottaa taipparit ja sen jälkeen saa neiti pitää vähän välikautta, juoksuja odotellessa. Kaikki peukut pystyyn meille huomiselle, kiitos! :)

Mukavaa viikonloppua!

Ps. Näkyykö videot puhelimella? Vähän epäilen että ei näy?




8 kommenttia:

  1. Wautsi, paljon onnea! Löytyykö noita tokomestaruuden tuloksia muuten mistään kun yritin niitä aijemmin etsiä löytämättä? Olin vähän ajatellut tulla katsomaan noita flattien tokomestiksiä, mutta sitten osui ihan mahtava luento samalle päivälle niin piti jättää väliin.. Ite en olisi vielä uskoltanut laittaa ilmoa menemään kun mä ite jännitän ihan älyttömästi paikkamakuuta eikä se ole meillä täysin varma. Pitäis nyt vaan saada itteä niskasta kiinni ja tehotreenata se kuntoon, että uskollettais kokeisiinkin mennä..

    Mutta kiva blogi sulla, sitä on aina kiva lukea muista tokoilevista flateista! Pitääpi liittyä sitten lukijaksi kun koneelle pääsen, näin puhelimella se on vähän hankalaa. Ja videot muuten näkyi ainakin mulla puhelimella hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ja hyvä että videot näkyy! Luulin että tulokset tulisivat flattikerhon sivuille, mutta ainakin viimeksi kun katsoin niin ei näkynyt... Mitta virkusta pitäisi ainakin löytyä!
      Tiedän niin tuon jännityksen tunteen. :) Minulle on kyllä vain auttanut että ensin tekee kaveriporukassa,siitä möllitokoihin(todella hyvä treeni ennen kisoja!) ja sitten vaan kisaamaan. meni miten meni, niin ainakin oppii ettei se Toko niin maailman vakavaa ole ja saa ainakin kisakokemusta. Ja sitä ei voi koskaan oll aliikkaa! Tsemppiä tuleviin koitoksiinja tervetuloa lukijaksi kunkoneelle ehdit! ;)

      Poista
  2. Huikeeta! Onnea! Videot näkyy ainakin mun puhelimella :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Ja kiva kuulla että videot näkyy!

      Poista
  3. Vau, onnea! Tosi hienot pisteet :) Ja ihana höseltäjä, Aidan on kokeissa ihan samanlainen hyppypomppu-liikkuriahdistelija :D Onnea myös taippareiden johdosta, teillä menee nyt hyvin!

    Mun piti kans tulla tonne tokomestaruuteen, mutta jäi sitten kuitenkin väliin. Eipä me tuloksia oltaisi tehtykään, mutta olisi ollut kiva osallistua silti, kun ekaa kertaa järkättiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! Juu itsekkin meninvähän sillä ajatuksella että täytyy nyt mennä kun kerran järkätään.tuli sitten tulosta tai ei. ;) Kiva kuulla ettei Saga ole ainoa liikkuriahdistelija :D tuomarikin totesi että perus flatti...

      Poista

Kiitos kun kävit piipahtamassa! Terkkuja ja kommentteja saa mielellään jättää! :)