tiistai 20. joulukuuta 2016

Jouluvideo 2016

Vaikka ei lunta ole, niin alkaa joulu häämöttää nurkan takana. Töissä ovat kyllä kaikki niin loman tarpeessa että joululoma ei tule päivääkään liian aikaisin... Eilen pidettiin tokoryhmän kanssa joulutreenit, jotka osoittautuivat harvinaisen haastaviksi! Lisää niistä toisessa postauksessa.

Tämän jouluvideon myötä haluaisimme Sagan kanssa toivottaa kaikille lukijoille oikein rauhallista joulua ja riemullista uutta vuotta! Video on samalla minun ihka ensimmäinen video jonka itse olen editoinut, ja pakko myöntää että olen vähän ylpeä siitä! Eli katsokaahan hieman läpi sormien jos musiikki ei ihan osu kohdalleen tai kaikki ei ole ihan täydellistä. ;)


Tässä videossa vähän tämän vuoden opittuja juttuja ja semmosta mitä opiskellaan paraikaa. Millä te kuvaatte videonne? Huomasin ettei kännykkä ehkä ole paras mahdollinen väline, vaikkakin se on helppo.

                                                                           Terkuin,
                                                                       Johanna ja Saga

2 kommenttia:

  1. Ihana hyvän tuulen video ja taitava Saga :) Mäkin kuvaan kännykällä, nyt tosin tilauksessa isompi muistikortti järkkäriin, jotta saisin silläkin kuvattua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kännykällä on tietysti se hyvä juttu että saa videot helposti jaettua koneelle yms. Mutta järkkärillä saisi hekä vähän parempilaatuisia juttuja.

      Poista

Kiitos kun kävit piipahtamassa! Terkkuja ja kommentteja saa mielellään jättää! :)