sunnuntai 20. lokakuuta 2019

Pakollinen ja suunnittelematon treenitauko

Syksyisiä terveisiä S-tiimiltä! Tiedättekö sen tunteen kun olet suunnitellut treenejä ja kokeita kerrankin tavoitteelisesti ja sitten elämä päättää puuttua peliin ja muuttaa kaikki suunnitelmat kertaheitolla? Näin meille kävi.

 Kuten instagramtiliämme seuraavat jo tietävät, on terveyteni hieman reistaillut ja jouduin hiljattain leikkaukseen. Tästä syystä koirat ovat noin kuukauden pakollisella treenilomalla kun itse olen toipilaana ja saamme siitä syystä unohtaa kaikki syksyn (luuktavasti koko tämän vuoden) tokokokeet.

Pari viikkoa tästä on jo kulunut, ja koirat alkavat pikkuhiljaa kuipeillä seiniä pitkin... Onneksi Simo pääsi viikonloppuna meidän tuttaville hoitoon, Nuusa ja Normaflatin kaveriksi. Itse olin Sagan ja pikku-M kanssa mökillä, joten kaikki nauttivat viikonlopusta ja koirat saivat tyhjentää energiavarstojaan.Koska treenipostausta ei nyt vähän aikaan tule ajattelin tehdä kysymyspostauksen pitkästä aikaa. Nyt on aika kysyä kaikkea mitä askarruttaa mieltä!


Oli kyse sitten koirista, Simon leikkauksesta, Sagan tuleivaisuudesta, lapsesta, koirien ruokavaliosta tai ihan mistä vaan, kirjoita kysymys kommentteihin blogin, instan tai facebookin puolelle. 

Mukavaa syksyn jatkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit piipahtamassa! Terkkuja ja kommentteja saa mielellään jättää! :)