torstai 13. maaliskuuta 2014

Nukkuminen on taitolaji

Kaikilla meillähän on omat nukkumatyylit ja asennot. Joskus vaan tuntuu siltä että meidän Saga neiti on tehnyyt nukkumapaikan ja -asennon vallinnasta oikein taitolajin! Kun haimme Sagan kotiin 7viikkoisena hän nukkui kiltisti viltin päällä lattialla sänkymme vieressä. Mutta onkohan siin enää? Ehei, viltti on poistettu aikoja sitten, prinsessallehan ei ihan mikä tahansa nukkumapaikka sovi! ;)

Tietysti niitä lempparipaikkojakin löytyy, mutta edistymistä paikasta toiseen on ollut hauskaa seurata. Ensikisi neiti valitsi sänkymme koristetyynyt, jotka aina ensin piti pedata oman tyylin mukaan. Jos ne eivät olleet vierekkäin niin kuin neiti halusi, hän ryhtyi omatoimisesti petaushommiin kunnes oli tyytyväinen. Tähän hommaan vierähti aina minuutti jos toinenkin. Tässä vaiheessa huomasimme Sagan pitävän pehmeistä paikoista, joten koska tyynyt muutenkin oli vanhat, sai hän ne omakseen plus oman vilttinsä. Siinä hän nukkuikin nätisti, kunnes kasvoi niin ettei mahtunut enää tyynyjen päälle.

Hiljattain olemme sitten hankkineet Sagalle oman pedin jota hän rakastaa. Mutta toisaalta esimerkiksi sohvan tyyny lattialla sohvan ja divaanin kulmassa on yhä yksi lempparipaikoista ottaa pienet päikkärit(eihän siellä voi nukkua öisin kun ei kukaan ole olohuoneessa!), sekä eteinen keskellä kenkiä. Kun saimme Sagan kaikki sanoivat että joudumme ppiilottamaan kaikki kengät, koska hän jyrsii ne. No, ei Saga koskaan ole kenkää hampaiden kanssa koskenut, mutta öisin kyllä on hupaisaa leikkiä tassuilla kenkien kanssa niin että me sitten aamulla löydämme kengät välillä mistä milloinkin. :)

Sagan lempipaikka päikkäreille: sohvatyyny divaanin ja sohvan kulmassa. Hieman alkaa paikka vaan käydä pieneksi kun neiti sen kun kasvaa kasvamistaan...Nykyinen lempipaikka; kenkien keskellä eteisessä. Keskellä myös Sagan oma nukkumistyyli. :)
Miksi tyytyä normaaliin nukkmuapaikaan, kun asiasta voi tehdä tatolajin?!Tosiaan... nukkuminen on taitolaji!


Myös karvaiset matot ovat neidin suuria suosikkeja. Ainoa huono asia on, että hänen lempiharrastuksensa on myös repiä hampailla sitä matonkarvaa pois... Mutta yllä näkyykin että kyllä ne enemmän omaperäisetkin paikat ja asennot käy nukkumiseen. Miksi tyytyä vanhaan ja tylsään paikkaan ja asentoon?! Kunhan siinä joku porukasta viettää vähän aikaa samassa paikassa niin Saga kyllä löytää asennon kun asennon ja torkahtaa sinne! Toisaalta myös erittäin kätevä asia, varsinkin jos on yötä poissa tai vastavaa. Nukkumispaikan löytäminen ei koskaan ole ongelma tälle neidille!

No mutta, se siitä nukkumisen pölpötyksestä itsehän tässä rupeaa haukottelemaan kohta. Joten ei kai tässä muu auta kun toivottaa kaikille hyvää yötä ja makoisia unia! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit piipahtamassa! Terkkuja ja kommentteja saa mielellään jättää! :)