lauantai 5. huhtikuuta 2014

Flättitreffit

Tigerin treffipäivän jälkeen tavattiin sitten kaikki kolme flätti kaverusta “koirasaarella”. Alfons, 5,5kk, on jengin pienin eikä päässyt edellisenä päivänä osallistumaan kaveritreffeihin, vatsataudin takia. Mutta onneksi pikkunen herra voitti taudin ja pääsi sitten toisena päivänä mukaan kirmaamaan ja riehumaan.

Flättiträff Tiger Alfons 190 Flättiträff Tiger Alfons 196Flättiträff Tiger Alfons 197

Vaikka kaverukset eivät olleet nähneet neljään viikkoon, huomasi heti etteivät he olleet unohtaneet toisiaan. Heti toistensa nähtyään, Saga ja Alfons riensi toisen luokse ja aloittivat heti riehumisen. Siitä huomasikin että Alfons oli nyt neljässä viikossa kasvanut. Yleensä herra nimittäin aina roikkuu Sagan niskakasvoissa kiinni, kun ei muuten pysy vauhdissa mukana, mutta nyt hän sai jopa Sagan alleen ja kaverukset juoksivat hippaa Tigerin kanssa saaren ympäri ja mäkeä ylös ja alas… Pakko oli olla kiitollinen siitä ettei kukaan muu ollut paikalla, niin hurjaa meno oli että joku tuntematon varmaan olisi ihmetellyt mitä niitä koiria vaivaa…

                             Flättiträff Tiger Alfons 202

Pari yhteiskuvaakin yritettiin ottaa, namin avulla saatiin kaverukset pysymään sekunnin tai pari aloillaan. Mutta kuten yllä olevasta kuvasta näkyy, namikin houkuttelee enemmän kuin se paikallaan istuminen!

trio Flättiträff Tiger Alfons 223Flättiträff Tiger Alfons 221

Myös kaikki kolme yhdessä leikkivät todella nätisti. Aika hauskaa kyllä on ajatella että kun hankittiin Saga, ei tunnettu ketään muuta flättiä. Mutta aivan sattumalta tavattiin Alfonsin kanssa koirasaarella kerran kun oltiin Sagan kanssa lenkillä. Alfons ja Saga tulivat heti erinomaisen hyvin toimen, ja rupesimme tapamaan saarella. Alfons vuorollaan tapasi Tigerin, taas sattumalta, ja sitten järkättiinkin oikea flättitreffi kerran. Ja siitä kaikki sitten alkoi. On kyllä ihanaa seurata kaikkien kasvamista ja edistymistä, sekä huomata ne rodunomaiset piirteet jokaisessa koirassa vaikka ne ovatkin ihan eri alueilta, eri kennelistä ja ovat muutenkin(kuten kaikki yksilöt) keskenään erilaisia.

Flättiträff Tiger Alfons 244 Flättiträff Tiger Alfons 245

Yllä olevissa kuvissa yritetään tällä kertaa saada kaikki kolme koiraa yhteiskuvaan. Innokkaita kun nämä flätit ovat, kestikin vähän ennen kuin saatiin kaikki istumaan… Kuvassa ensin Alfons hyppii namin perään ja sitten Tiger.

Flättiträff Tiger Alfons 254 Flättiträff Tiger Alfons 272Flättiträff Tiger Alfons 296Flättiträff Tiger Alfons 313

Tästä triosta voi ainakin todeta että Saga on kaikista pahin keppivaras. Hän yleensä hiipii lähelle kaveria, tämän pureskellessa jotain maukasta keppiä. Ja kun toinen nostaa päätään katsoakseen kuka ihme häiriköi hänen kepinsyöntiä, Saga on napannut kepin suuhunsa valon nopeudella…. Mutta nyt kun Alfons on hieman kasvanut, hän yleensä juoksee perään ja sitten alkaa vetoleikki kepistä. Iloiset kasvot

Muuten huomaa kyllä noutamisinnon ja energisyyden kaikissa kolmessa koirissa. Eli aivan rodunomaisia spektaakkeleja ovat kaikki kolme!

Flättiträff Tiger Alfons 339

Tiger, niin viisaana herrasmiehenä, ei yhtä paljon vetoleikeistä piittaa. Mutta nämä kaksi nuorta ovat aina toistensa kimpussa joko kepin tai frisbeen kanssa!

Flättiträff Tiger Alfons 252

Loppujen lopuksi saatiin yksi onnistunut kuva tästä triosta. Vasemmalta: Alfons, 5,5kk; Saga, 8kk ja Tiger 3v.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit piipahtamassa! Terkkuja ja kommentteja saa mielellään jättää! :)