perjantai 4. huhtikuuta 2014

Tiger+Saga= <3

Tällä viikolla ollaan oltu kotona Vaasassa kun meikäläisen viimeinen työharjoittelu on alkanut. Saga on nauttinut täysin siemauksin rauhasta ja varsinkin siitä että on saanut tavata kaverinsa taas! Nämä parhaat kaverukset ovat kaksi muuta flättiä jotka ihan sattumalta ollaan lenkillä tavattu ja sitten ystävystytty. Joten pari päivää meni ihan koiratreffeihin.

Ensimmäisenä päivänä Saga ja hänen “poikaystävänsä” Kennel Folskilstrenten Quattro, “Tiger” tapasivat. Tiger on norjasta tuotu kolmevuotias herrasmies joka on aivan ihastunut Sagaan. Pariskunta leikkii todella hyvin yhdessä, vaikka Tigerin lähentely joskus on Sagallekin liikaa. Mutta neiti on oppinut että kun Tiger rupeaa jumppailemaan Sagan selän päällä, hän yksinkertaisesti istuu alas peppu maassa ja katso ihan kun sanoen että “Älä kuule unta näe!”.

Täytyy kyllä sanoa, että leikkiviä koiria on yleensä vaikea kuvata. Mutta varsinkin flätit ovat vaikeita kuvattavia, mustia ja niin nopeat kuin ne ovat!

Flättiträff Tiger Alfons 096  Flättiträff Tiger Alfons 094

Tigerin omistajan kanssa ollaankin mietitty jos flättejä jalostetaan erilailla Tanskassa ja Norjassa. Tigerin pää on nimittäin vähän enemmän labbiksen pään muotoinen kun esim. Sagan, jolla on enemmän kapeahko ja siro pää. Sagan kennelissä oli nimittäin yksi uros flätti joka oli tuotu Tanskasta jolla oli samantyyppinen kroppa ja pää kuin Tigerillä. Mene ja tiedä, mutta hauskaa on katso koiria ja löytää yhdennäköisyyksiä ja eroja sekä ulkonäössä että rodunomaisia käyttäytymistapoja!

Flättiträff Tiger Alfons 011Flättiträff Tiger Alfons 051

Kaverukset tapasivat “koirasaarella”, eli tekosaarella hieman Vaasan keskustan ulkopuolella. Siellä niillä on hyvä leikkiä vapaana, ja se on hieman kuin epävirallinen koiratarha kaikille koiranomistajille. Saarta ympäröi meri, jonka takia monet ajattelevat että koirat eivät karkaa… Noh, se joka niin väitti ei ole tavannut flättejä! Tiger on varsinainen vesipeto ja Sagakin on nykyään aivan rakastunut mereen. Joten sinnehän ne kaksi pomppivat ja Sagan mielestä oli pakko kokeilla jos jää kestää… onneksi neidillä on paksu turkki!

Flättiträff Tiger Alfons 065 Flättiträff Tiger Alfons 073

Ihanaa sitten kun märkinä riehuivat mudassa ja ruohikossa… Mutta kyllä tuli parin tunnin aikana niin paljon kuvia napsittu taas, että annan kuvien tällä kertaa puhua itsestään!

Flättiträff Tiger Alfons 080  Flättiträff Tiger Alfons 087Flättiträff Tiger Alfons 090Flättiträff Tiger Alfons 097

Hieman on vielä kokoeroa ja huomaa ettei Saga ole ihan täyskasvuinen. Mutta säkäkorkeudessa ei paljon puutu!

Flättiträff Tiger Alfons 101Flättiträff Tiger Alfons 145Flättiträff Tiger Alfons 146Flättiträff Tiger Alfons 147

Kolage Tiger Saga

Flättiträff Tiger Alfons 167

Pari tuntia jaksoivat juosta ja riehua, sen jälkeen Saga ainakin oli kauttaaltaan likainen, mutainen ja märkä. Kun tultiin kotiin neiti käpertyi maton päälle ja nukahti siihen paikkaan. Iloiset kasvot Söpöt ja ihanat flätit!

2 kommenttia:

Kiitos kun kävit piipahtamassa! Terkkuja ja kommentteja saa mielellään jättää! :)