sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Lukijat hoi! Sana on vapaa!

Kovasti minua kiinnostaisi ketä tätä blogia oikein lukee. Joten nyt on teillä lukijoilla oiva tilaisuus esittäytyä ja esittää minulle ja Sagalle kysymyksiä!

Oletko vakituinen lukija vai poikkesitko vain lukemaan tämän tai jonkun muun postauksen? Onkos sinulla koira tai muita eläimiä? Jos on koira, harrastatko sen kanssa jotakin? Mitä teille muuten kuuluu? Sataako sielläkin missä asut? Olisiko sinulla jotain toivepostauksia tälle blogille? Lisää toko/treeni juttuja? Enemmän muista arjen koiramaisia jutuista? Kuvapostaus? Mitä yleensä pidät tästä blogista?

Ja linkatkaa totta kai bloginne jos sellainen löytyy! Voisin myös kertoa mitä meille kuuluu.

                                     20141025_124433

Meille kuuluu muuten ihan hyvää. Tänään täällä on kauhean syksyinen sää, sataa ja on muutenkin harmaata ja tuulista. Vaikka aina muuten nautin Sagan ulkoilutuksesta, oli sää mikä tahansa, tänään on jotenkin sellainen fiilis että koira voisi ulkoiluttaa itse itsensä ja itse voisin käpertyä peiton alle loppupäiväksi…. Mutta pitäisi kai tässä kohta kuitenkin käyttää neitiä ulkona, ei olla treenattu dameilla taas muutamaan päivään niin nyt pitäisi yrittää sen kanssa aktivoitua.

                                        HöstSaga

Muuten ollaan nyt aloitettu tokon jakokurssilla. Edellinen kerta oli ensimmäinen ja vaikka oli hallissa niin neiti kyllä vähän ajan kulutta jaksoi keskittyä ja totesin että pikkuriikkistä edistymistä ehkä jopa on tapahtunut! Ensi kerralla en pääse itse treenaaman joten N lupasi mennä Sagan kanssa treeneihin. Saa nähdä miten menee kun neidin treenit nyt viime aikoina on enemmän ollut minun juttuni. Mutta eiköhän se siitä. Tavoitteena meillä siis nyt on että saataisiin Tokon ALO luokka tehty, mielellään ensi vuoden aikana ja myös taipparit kesällä. Jos kaikki menee hyvin niin katsotaan sitten miten jatketaan. Jos tokossa menee hyvin niin ehkä jatketaan tokon kisaamista.

Höstfoton, Saga 042

Näyttelyistä meillä on loppuvuoden taukoa kun neiti on tiputtanut kaikki karvansa. Nyt neiti ei tiputa ihan yhtä paljon kun syyskuun lopussa, mutta ei se turkki vieläkään ole mitä se kerran on ollut… Mutta toivotaan että joulupukilla olisi uusi hieno turkki lahjakassissaan ellei muuta!

Höstträning profilepic 047

Tällaista tällä kertaa! Sana on siis vapaa ja toivon että sekä lukijat että anonyymiset henkilöt jotka välillä vilkaisevat tätä blogia, käyttävät tilaisuutta hyväkseen ja esittäytyvät. Koska kovasti kyllä kiinnostaa minkä henkisiä ihmisiä sieltä oikein löytyy!

4 kommenttia:

  1. Itse olen ollut lukijana jo pidemmän aikaa =) Ja tosiaan koiranomistaja olen itsekin, taloudessa hyörii saksanpaimenkoira narttu Ronja sekä sekarotuinen (mittelin ja pohjanpystyisken sekoitus) Riemu poika. Tykkään lukea kaikenlaisista harrastusasioista, mutta ennenkaikkea kaikesta mitä tulee koulutukseen jne. Ja meidän blogi löytyy osoitteesta kaytetyt.blogspot.com :) Ihanaa viikkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Kävinkin kurkkaamassa blogiasi ja vaikutti todella ihanalta! Ihanaa viikkoa myös sinne! :)

      Poista
  2. Löysin blogisi vasta taannoin muistaakseni googlen kautta, kun etsein noutaja aiheisia blogeja. Ei ole itsellä vielä koiraa, mutta toivottavasti labbis tulevaisuudessa.

    Kuinka paljon ulkoilet päivittäin koiran kanssa? ja tuleeko usein hetkiä, että ei millään jaksaisi lähteä koiran kanssa pihalle? Paljon olen yrittänyt googlailla kuinka paljon ulkoilutusta esim. näyttelylinjainen labbis vaatisi ollakseen tyytyväinen. Vastaukset vain vaihtelevat aika hurjasti. Toiset ovat sitä mieltä, että tunti riittää ja toiset huutavat jopa viiden tunnin lenkkien puolesta, johon nyt ei varmaan kellään työssäkäyvällä ole aikaa tai energiaa.

    suski
    desperatehell.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun olet löytänyt tänne, toivittavasti saat vielä labbiksesi! Koiran kanssa on niin ihanaa touhuta! Sanoisin että 9 kertaa 10 oikeasti nautin lähteä Sagan kanssa lenkille. Usein töiden jälkeen jälkeen autossa tunutuu siltä ettei millään jaksaisi, mutta kun se koira niin iloisesti tulee vastaan niin kyllä sitä sitten jaksaa. Ajattelin ensi postauksessa vastata tarkemmin kysymyksiinne joten pysy kuulolla! :) Mutta lyhyesti voin sanoa että ollaan yleensä nelisen kertaa neidin kanssa ulkona per päivä ja yksi lenkii on sitten(päivästä ja ajasta riippuen) n. 1,5h pitkä. Jos minä teen pitkän lenkin treenaan usein samalla. Sanoisin että flätit tarvitsevat vilelä enemmän liikuntaa kuin labbikset joten uskoisin kyllä sen tunnin riittävän pitkänä lenkiinä. Tietysti se riippuu myös siitä mihin koira on tottunut ja mitä lenkillä tekee. Esim. onko aina remmilenkillä vai saako koira myös juosta vapaana. Mutta tuo on kovin yksillöllistä ja paljon kiinni siitä mihin koira on tottunut ja saako sisällä myös esim leikkiä aktivointilelulla. Voisin ensi postauksessa selittää tarkemmin koirien ulkoilutustarpeista, joten pysy kuulolla! :D

      Poista

Kiitos kun kävit piipahtamassa! Terkkuja ja kommentteja saa mielellään jättää! :)