sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Designia treeneihin

Toissapäivänä saapui Sagan hieman myöhäinen joululahja. Ihana design panta! Sagan isällä on TOKO treeneissä ollut muutama kerta päällä sininen puolikuristava panta fleece vuorilla, jossa lukee hienosti herran kutsumanimi. Tämän näin kesällä ensimmäistä kertaa, ja siitä asti olen himonnut samantyyppistä meidän neidille. Sainkin nyt sopivasti joulunaikaan tietää mistä kyseinen panta on ostettu.

Saga kulkee oikeastaan koko ajan ilman kaulapantaa koska meillä on noutajahihna käytössä. Mutta nyt alkaisi olla treeneissä tarve pannasta, ja koska olemme alkaneet treenaamaan hieman “vakavammin” päätimme ostaa pannan joululahjaksi neidille. Panta on tilattu Ruotsista broderamera.com  nimiseltä sivulta. He ompelevat pannat pään ja kaulan ympärysmitan perusteella. Sagan pään mittasin hieman löysähkösti ja jälkikäteen pelkäsin pannasta tulevan liian iso. Mutta onneksi jätin hieman kasvuvaraa koska panta osoittautui olevan nyt jo pienemmästä päästä!

20150108_184409kuva 3-3 kuva 2

                                               (Pinkkiä prinsessalle! <3 )

Hieman kesti valita oikea väri, Sagan teemaväri kun oikeastaan on vaaleansininen/turkoosi, niin N halusi sen värisen. Mutta minä taas olin ehdottomasti sitä mieltä että kun meillä tällainen pieni neiti on, niin täytyy ehdottomasti olla pinkki! Ja lopulta meille saapuikin pinkki panta! Olisi ehkä saanut sittenkin olla hieman tummempi vaaleanpunainen, mutta kai tämäkin sopii neidille. Panta saapui postitse, pyhien takia, noin pari viikkoa tilauksesta. Hintaa pannalla on kyllä hieman enemmän kuin tavallisilla pannoilla, mutta kerrankos sitä kun on oman pikku-neidin treenityylistä kyse!

20150111_125731 20150111_125742

(Hieman oli kylmä ja kova tuuli tänään nomea treenatessa pelloilla, mutta onneksi oli hieno panta lämmittämässä!)

Mitäs te olette mieltä? Onko liian vaalea pinkki? Ja onko muilla tämän tyyppistä designpantaa käytössä? Koitin googlettaa suomesta samantyyppisiä liikkeitä, mutta ei niitä juurikaan löytynyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit piipahtamassa! Terkkuja ja kommentteja saa mielellään jättää! :)