torstai 10. marraskuuta 2016

Kuuraparta, tuiskutukka, lumiviitta harmaasukka



Ihana kamala pakkanen on tullut, ja tuli muuten aika nopsaan! Itse rakastan talvea ja lunta ja onneksi koira jakaa tunteeni. Jos siis näette jonkun hullun koiran ja sen vielä hullumman omistajan hyppivän ja riehuvan lumihangessa niin se ollaan me! Ainahan se talven jäätäv viima ei ole niin ihana, mutta niin kauan kuin on lunta maassa, en voi valittaa. Voin hyvin lähteä iltapimeään remilenkille Sagan kanssa vain nauttimaan lumesta, sen tuomasta valosta ja ihanasta hiljaisuudesta.


Talvella pääsee tietysti myös tekemään hankitreeniä ja lumiset nometreenit ovatkin ihan parhautta jos tuolta mustaturkkiselta kysytään. Kävinkin tässä muutama päivä sitten pelloilla heittämään dummeja lumeen. Silloin ei tosin ollut näin ihanaa lumihankea, mutta hieman valkoista kumminkin. Ei olla taippareiden jälkeen sen kummemmin treenattukaan nomea, vaan neiti on saanut pitää välikauden ja kasvattanut turkkia takaisin samalla. Tehtiin sitten muutama markkeeraus, ja koitettiin vähän ohjauksiakin.


Ei olla ohjauksia oikeastaan kunnolla vielä treenattu, mutta tehdään siihen liittyen aina välillä helpohkoja harjoituksia vaihtelun vuoksi. Saga markkeerasi oikein hyvin, palautuksissa tosin oli taas parantamisen varaa. On se kumma kun nuo palautukset heti kärsii jos ei vähän aikaan tehdä mitään. Muuten paketti kyllä pysyy kasassa, mutta luulee aina voivansa omistaa dummyt/riistat jos on vähänkin taukoa näistä hommista. Siinä sitten hiottiin vähän palautuksia, kunnes sain taas dummyn suoraan käteen.



Nyt toivotaan vaan että lumi pysyy maassa, silä tänään tämä kauan odotettu ihanuus, eli uusi putki kameralle, saapui perille!


 Nyt odotetaan vaan viikonloppua että pääsen kuvaamaan ja kokeilemaan uutta putkea!

Oikein mukavaa loppuviikkoa kaikille!

4 kommenttia:

  1. Täällä kanssa yksi talviriehuja koirineen, luminen talvi on paras! :)

    VastaaPoista
  2. Uuu, kamera! Mikä malli sul on? Meilläkin on täällä yks hulivili kuuraparta (kirjaimellisesti!).:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi voin uskoa että tuo teidän kuurapartakin nauttii lumesta! :D Kamera siis ei ole vaihtunut, pelkkä putki Canonin EFS 55-250mm. Koklasin sitä tänään lenkillä ja olen aaaivan myyty! Ihan paras koirakuvaukseen!

      Poista

Kiitos kun kävit piipahtamassa! Terkkuja ja kommentteja saa mielellään jättää! :)