keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Blogin uusi kehitysaskel

Olen pitkään harkinnut facebooksivujen tai instagram tilin hankkimista blogille, tai vaikka molempia. En ole kuitenkaan niitä koskaan loppujen lopuksi hankkinut, koska ihan niinkuin blogini olisi jokin huipputärkeä juttu jonka täytyy olla jokapaikassa.

Nyt olen kuitenkin heittänyt hyvästit tuolle väitteelle, jos joku väsyy siihen että blogi löytyy monesta paikaa sosiaalisissa medioissa, niin olkoot sitten seuraamatta. Tosiasia on, että monet ihmiset selailevat blogeja, sun muita kiinnostavia asioita, juuri facebookin, instagramin tai vastaavan välityksellä. Itse myös lueskelen monta blogipostausta jotka vain sattumalta tulevat vastaan facebookin uutisirrassa. En kyllä muuten lukisi montaa blogia tai muita juttuja.

Saanen siis esitellä blogin uudet facebooksivut!  Löydät ne fb:sta Laughing Wind nimellä, tai klikkaamalla TÄTÄ. Sinne tosiaan tulee ensimmäisenä kaikki blogipäivitykset, sekä muuta hauskaa ja kiinnostavaa treeneistä ja meidän arjesta. Tykkäämällä sivusta varmistat, että uusin päivitys ei mene sivu suun.


EHkä joskus tulevaisuudessa blogi edistyy vielä instan ja muun sosiaalisen median puolelle, mutta tällä hetkellä blogin kuulumisia saa helpoiten ja nopeiten facebookista. :) 

Löytyykö sinun blogisi sosiaalisen median eri paikoista? Mistä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit piipahtamassa! Terkkuja ja kommentteja saa mielellään jättää! :)