sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Linkkaa blogisi!

Nyt sinulla on mahdollisuus linkata blogisi, ja näin ollen saada sille enemmän näkyvyyttä ja mahdollisesti lukijan lisää! Lukulisani kaipaa kipeästi uusia blogeja ja kivaa luettavaa. :)

Blogin ei tarvitse olla koirablogi, vaan voi myös kertoa muusta!Muutamat kriteerit:

- Koirien harrastusblogit. Toko, näyttelyt ja nome plussaa mutta myös muut lajit kiinnostavat!

- Paljon kuvia

- Perheblogi

- Lifestyleblogi

Jos siis tunnet että blogisi täyttää yhden tai monen kriteerin, linkkaa se kommenttikenttään alle!

Lempiblogeistani teen erikseen esittelypostauksen.
16 kommenttia:

 1. Pehkon Elämää

  Arjen iloja ja haasteita, harrastamista (toko, paimennus, näyttelyt, nose work, vepe) ja valokuvaamisen opettelua nuoren pitkäkarvaisen collien kanssa :)

  VastaaPoista
 2. www.mitteliriia.blogspot.fi

  Harrastan koirani kanssa mm. tokoa ja näyttelyitä. Postaan usein ja blogissani on paljon kuvia!

  VastaaPoista
 3. Red Mystery with Paws

  Cockerspanielin harrastus- ja arkielämää seuraava blogi. Harrastuslistalla pääasiassa toko, nose work ja mätsärit sekä satunnaisesti muita lajeja. Valokuviakin tulee otettua yleensä aina kun vaan muistan ja saan aikaiseksi.

  VastaaPoista
 4. https://tahvoset.wordpress.com/

  Oli pakko linkata hyvän ystävän koira-aiheinen blogi. Blogissa seikkailee kaksi venhäterrieriä ja kromfohrländer mm. agilityn parissa. Ihana omistaja ja aivan ihanat koirat! :D Blogissa paljon kuvia ja videoita.

  VastaaPoista
 5. http://siperianpystykorvia.blogspot.fi/

  Harrastuksina veto ja jäljestys mutta tulevaisuudessa myös näyttelyt enemmän :) ja kuvia löytyy!

  VastaaPoista
 6. http://funfitfash.blogspot.fi/

  Meidän kotoa löytyy kissa, mutta ei koiraa. Blogi keskittyy lifestyleen ja tällä hetkellä täällä mennään viikoilla 34+2 eli jonkinmoinen raskausblogi, joka päivittyy pian perheblogiksi :) Paljon kuvia sekä pyrin postaamaan päivittäin. Blogissa käynnissä myös kiva arvonta, joten tervetuloa osallistumaan :)

  VastaaPoista
 7. https://nea-amalia.blogspot.fi/

  Lifestyle blogi! x

  VastaaPoista
 8. goinglapland.blogspot.fi
  Blogissa kerron lapista omien harrastusten kautta (juoksu,geokätköily,hiihto,lumikenkäily, vaellus ja muukin lappilaisessa luonnossa liikkuminen) 2 gööttiä kuuluu perheeseen ja ovat mukana reissuilla.

  VastaaPoista
 9. IN ACTION on tarina mahdollisuudesta. Ystävyydestä, jonka eteen on vuodatettu verta, hikeä ja kyyneleitä. Tarina tavotteista ja niiden saavuttamisesta. Ystävistä, jotka eivät koskaan eroa.

  Taisteluntahdosta, joka ei koskaan sammu vaan ajaa aina eteenpäin. Voitetuista otteluista, jotka piirtävät oman historiansa.

  Tärkeimpänä kuitenkin se, että rakkaus voittaa kaikki murheet.

  VastaaPoista
 10. http://lobsteri.blogspot.fi/

  Blogissa seurataan lk hollanninpaimenkoiran elämää harrastuskoirana. Harrastamme tokoa ja pk-lajeja tavoitteellisesti sekä joskus käydään näyttelyissä. Pyrin kirjoittamaan realistisesti, myös arkeen liittyvistä jutuista. Pidän kuvaamisesta ja jokaisessa postauksessa on kuvia väritämässä tekstiä.

  VastaaPoista
 11. http://luuhullut.blogspot.fi

  Kolme sakemannia seikkailee blogissa, aiheina toko, jälki ja ipo. Toisinaan kuvapainotteisempaa sisältöä, sillöin tällöin mielipide ja videopostauksia.

  VastaaPoista
 12. Veden valamia 2.0

  Parikymppinen helsinkiläinen biologian opiskelija, jolla hihnan päässä labradorinarttu Norppa ja sprinkkunarttu Muikku. Arkeamme tekstein ja valokuvin, jossain määrin myös tuumailujani koiramaailmasta. Ajatuksia värittää yli puolen elämän mittainen unelma, joka osoittautui jo alle 2-vuotiaana nivelrikkoiseksi labbikseksi.

  VastaaPoista
 13. http://ihanasekasorto.blogspot.fi/

  Harrastuspainotteinen blogi. Tällä hetkellä treenaamme Aadan kanssa tokon alokasluokan liikkeitä ja höntsäillään agilityä.

  VastaaPoista
 14. http://teamvallattomat.blogspot.fi/

  Kahden suomenlapinkoiran arkea ja harrastuksia kuvien ja videoiden kera, välillä juttua myös okahiiristä, kaneista ja jostain ihan muusta.

  VastaaPoista
 15. http://mustantiikerinelamaa.blogspot.fi/

  Valokuvaukseen painottunut koirablogi, jossa päätähtinä kaksi lapinporokoiraa ja valkoinenpaimenkoira :)

  VastaaPoista
 16. viikarivartti.blogspot.fi

  Lifestyle-höttöpullaa ja iloisia yläpilviä. Otteita erään parikymppisen viikarivarpusen värikkäästä ja seikkailuntäyteisestä elämästä. Juttuja kodin kasveista, luonnosta ja retkeilystä, hyvästä ruuasta ja sen semmoisesta. Tyypillisesti noin vartissa naputeltuja.

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit piipahtamassa! Terkkuja ja kommentteja saa mielellään jättää! :)