sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Top 5 lempiblogia

Tein jo jonkin aikaa sitten "linkkaa blogisi" postauksen blogilukulistani siivouksen jälkeen. Moni mukava blogi oli lopettanut, syystä tai toisesta, ja kaipasin muutenkin uutta luettavaa. Kommenteja ja blogeja tulikin oikein mukava määrä, paljon kiitoksia kaikille siitä! Oli mukava käydä uusia blogeja läpi ja vertailla miten eri tavoilla ihmiset kirjoittavat asioista.

Lupasin myös listata tänne minun suosikkiblogejani. Alla listaan viisi lempiblogiani joita mielelläni luen. Kaikki eivät ole koirablogeja (okei, suurin osa, mutta löytyy joukosta muutakin!), joten ajattelin esittää blogit kahdessa ryhmässä. Ensiksi top 3 koirablogia ja loput ovat sitten lifestyle blogeja/muuta kuin koirablogeja.


                                          Koirablogit: 


                                                       1. Sähköpaimenet

Sähköpaimenet blogi kertoo kahdesta kelpiestä, jotka emäntänsä kanssa harrastavat ja kilpailevat tavoitteellisesti agilitya. Tai nykyään vain toinen koirista enään kilpailee. Blogi päivittyy säännöllisen epäsäännöllisesti, mutta sisältää aina mukavaa ja rehellistä lukettavaa treenikentiltä, kotoa ja metsälenkeiltä. Tät blogia on seurannut jo jonkin aikaa, ja postauksia on mukavaa ja vihdyttävää lukea.

Tämän lisäksi blogi sisältää paljon tietoa ja vinkkejä raakaruokinnasta ja ruokinnasta ylipäätään, sekä koirien lihashuollosta.

+ Paljon tietoa koirien lihashuollosta ja ruokinnasta
+ Rehellistä, mukavaa luettavaa

- Päivittyy aika harvoin


                                                   2. Tollerwichit treenaaKahden bordercollien ja kahden tollerin treeneistä ja kilpailusta kertova blogi. Koirat treenaavat muun muassa tokoa ja agilitya, joten treenipostauksista voi välilä saada hyviä treenivinkkejä. Blogia ylläpitää minun kanssa samanikäinen oleva henkilö, mikä tietysti on ekstra plussa. :) 

Blogi voisi toisaalta kertoa vaikka kärpäsistä, koska sisältää mahtavan upeita kuvia joita on ihana katsoa. Myönnettäköön, että joskus selaan blogia vain katsoakseni kuvia, ja teksti on sitten sivujuttu. ;)

+ Todella upeita kuvia.
+ VOI luokassa kisaava koira.
- Teksti voi treenipotauksissa olla aika yksityiskohtainen, jolloin ihmisen joka ei ole paneutunut kyseiseen lajiin, voi olla vaikeaa pysyä mukana.


                                        3. Red mystery with paws
 Coccerspanieli neidistä Lunasta kertova koirablogi. Sympaattinen ja mukava blogi, joka kertoo muun muassa toko ja näyttelyharrastuksesta sekä koiramaisesta arjesta. Kuvia voisi ehkä olla hieman enemmän, etenkin treenipostaukset voivat välillä olla aika pitkää luettavaa ilman montaa kuvaa, mutta muuten mukavaa lukemista.

+ Tokosta ja koira-arjesta kertova blogi
- Saisi olla enemmän kuvia


                                            Muut blogit:


                                               4. Fun Fitness and FashionLifestyle blogi joka kertoo kirjoittajan harrastuksista ja arjesta. Päivittyy todella usein, sisältäen hienoja kuvia. Tällä hetkellä myös kirjoittajan raskaudesta kertova blogi, ja toivottavasti kohta pienestä perheestä kertova blogi. Mukana satunnaisesti myös Teukka kissa. 

+ Päivittyy usein
+ Viihdyttävää tesktiä arjesta
+ Hieno ja hempeä ulkoasu

                                            5. The Realm of Maria

Lifestyle perheblogi jota olen seurannut jo jonkin aikaa. Jostain syystä olen vain jäänyt koukkuun. Tämä blogi on nykyään siirtynyt vlogiksi, mikä on henkilökohtaisesti pieni miinus. Toki videot ovat todella korkealaatuisia ja hyvin tehtyjä, mutta usein luen blogeja paikoissa, joissa en voi katsoa videoita tai pitää ääntä.

Blog/videot kertoo ruuhkavuosista pienen taaperon kanssa, ja arjesta tämän keskellä. Päivittyy noin kerran viikossa/kerran parissa viikossa ja videot ovat tosissaan viihdyttäviä ja hyvin tehtyjä.

+ Viihdyttävä
+ Tasokas ja hyvin tehtyjä videoita
- Olisin mielelläni jatkanut blogin lukemista


Tässä oli minun top 5 lempiblogia, toivottavasti sait vinkkejä blogien lukemiseen, tai ehkä jokin näistä jo löytyy listastasi?

Oikein mukvaa alkavaa viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Oi, ihanasti kirjoitit blogistani ja siitä suuri kiitos! ♥ Kiva kuulla palautetta tätäkin kautta :) Tuo nro. 2 on itseasiassa vanhan koulukaverini blogi (pieni maailma) ja kuvat on kieltämättä upeita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se maailma vaan on pieni! :) Mukava kuulla, että tykkäsit palautteesta, blogiasi on mukavaa seurata.

   Poista
 2. Uijui, mun blogi löytyy listalta. \o/ Myönnän että minä olen itsekin kironnut tuota kuvien puutetta. Vaikka tässä on tullut reilu 2 vuotta blogattua niin silti tajuan vasta jälkeen päin että olisi muuten pitänyt joitain kuviakin ottaa. :'D Keskityn vain siihen tekemiseen niin muu sitten unohtuu. Yritän vaihteeksi panostaa tähän, josko saisin edes pari-kolme kuvaa lisää jokaiseen tekstiin.

  - Suski / Red Mystery with Paws

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jo hyvä jos itse tiedostaa jonkun asian minkä voisi tehdä paremmin. :) Tottakai teksti on useimmiten tärkein, mutta kuvat kummasti keventää ja helpottaa lukeista, varsinkin jos on paljon tekstiä. ;)

   Poista

Kiitos kun kävit piipahtamassa! Terkkuja ja kommentteja saa mielellään jättää! :)