tiistai 28. helmikuuta 2017

Talvisään taikaa



 Edellisellä viikolla vietettiin hiihtolomaa ihanan talvisissa maisemissa. Saga oli parantunut niin hyvin loppuiikkoa kohden, että päätimme tehdä viikonloppureissun Vaasaan. Siellä oli ensimmäisenä päivänä vastassa hirveä lumimyräkkä, mutta seuraavana päivänä saimme taas nauttia keväisen aurinkoisista keleistä. Kuvia tuli otettua sen verran, että päätin tehdä kuvapostauksen. Enjoy!




 Ensimmäisenä päivänä päätimme kävellä jäällä, lumimyräkästä huolimatta. Tuuli oli aikamoinen...




Seuraava päviä olikin kuin tehty talvikuvia varten! Aurinko paistoi ja satumaiset lumimaisemat hellivät silmää. Päivällä kävimme myös tapaamassa Sagan flattikaveria Alfonsia perheineen. Ihana oli taas nähdä tätä porukkaa vaikka näemmekin vain muutaman kerran vuodessa!






Koiratreffeillä löydettiin satumetsä! <3

*Kaksi mustaa kaurista, Saga ja Alfons*


*Sagalle tuli kiire*


Hiihtoloma tuli todella tarpeeseen kaiken työhässäkän ja Sagan eläinlääkärikeikkojen jälkeen. Ne, jotka seuraavat meidän FACEBOOK sivua, ovatkin jo tietoisia siitä, että Sagan verikokeiden tulokset oli täysin normaalit, eikä haimatestissä näkynyt mitään tavallisesta poikkeavaa. Kyseessä taisi olla astetta ärhäkämpi mahapöpö, joka sitten johti veriripulille erittäin ärtyneen ja tulhtuneen suoliston takia. Onneksi antibiootit auttoi nopeasti. Nyt olemme pikkuhiljaa palauttamassa neitiä normaaliin ruokavalioon, mutta etenemme astettain jotta ei tulisi takapakkia. Virtaa tuossa tyypissä ainakin riittää!

                       Oletko viettänyt hiihtolomaa? Mikä kuvista oli suosikkisi? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit piipahtamassa! Terkkuja ja kommentteja saa mielellään jättää! :)