keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Karjaan kauniit koirat

Viikonloppuna suunnattiin Saganeidin kanssa mökille josta oli sunnuntaina tarkoitus lähteä Karjaan KR näyttelyihin. Sagan ensimmäisen juoksun ja työn kiireen vuoksi on näyttelyt nyt ollut meillä hieman tauolla, siksi varmaan tämäkin jännitti hieman enemmän kuin normaalisti… Ensimmäistä kertaa oltiin myös menossa pikkuneitimme kanssa kahdestaan näyttelyihin. Aina muuten hovivalokuvaajaani N on ollut mukana, mutta tällä kertaa kaverin polttarit voittivat näemmä kiinnostuksen kohteen!

Mutta onneksi sain äidin houkuteltua mukaan kantamaan tavaroita ja olemaan “vara-hovivalokuvaajani”. Tämä oli hänen ensimmäinen kerta ikinä koiranäyttelyissä niin Sagalle tuli ekstra paineita näyttää miten homma toimii

Sunnuntaina suunnattiin Karjaalle helteessä. Vähän kyllä mietitytti miten neiti jaksaisi kun oli niin kuuma, mutta eiköhän se siitä tavalla tai toisella…  Näyttelypaikka oli erittäin ahdas ja aika sekasortoinen, kierettiin muun muassa koko näyttelyalue läpi tavaroineen kaikkineen ennen kuin löydettiin flättien kehä… Siellä sitten tavattiin Marianne joka trimmasi Sagan oikein fiiniksi, neiti kun nyt juoksujen jälkeen on kasvattanut tuota turkkia niin että näytti kohta enemmän karhulta kuin koiralta.

Karjaa KR 6.7.2014 014

Trimmauksen jälkeen neiti sai vilvottautua varjoisessa häkissään kun odoteltiin juniori narttujen luokan alkamista. Kun vihdoin tuli neidin vuoro juosta kehään, huomasin että hän oli lämmöstä(?) todella väsynyt, sain melkein vetää sitä kehän läpi. Hännänheilutuksesta ei ollut puhettakaan, saati sitten ylimääräisestä innostuksesta. Itselläkin alkoi olla aika kuuma, mutta pakkohan sitä jakkua oli pitää että sai jotain nami koiralle kehään!


Karjaa KR 6.7.2014 043

Saatiin Mariannelta vinkupallo kehään lainaksi jos se innostaisi neitiä, muuta ei. Namit kyllä olivat kivoja mutta ketä nyt tuollainen pallo kehässä kiinnostaisi?!

Karjaa KR 6.7.2014 054

                                      Mitäs muuta tehdään kun odotetaan kehässä omaa vuoroa kuin harjoitellaan katsekontaktia?!

Karjaa KR 6.7.2014 055

Tuomarina oli Matti Luoso, ensimmäistä kertaa kun suomalainen tuomari arvosteli neitiä! Muuten on aina onnistunut olemaan brittiläinen.

Karjaa KR 6.7.2014 056

Näyttelyistä on tosiaan ollut hieman tauokoa, sekä näyttelytreeneistä. Olin kuitenkin toivonut että Saga olisi sisäistänyt tämän hampaiden näyttämisen että se on ihan ok, mutta ei. Turha toivo! Onneksi antoi pikkasen vilauttaa niitä lopuksi!

Karjaa KR 6.7.2014 060 Karjaa KR 6.7.2014 061

                                                 Sagalla uusi seisoma tyyli kun ei ihan jaksanut kiinnostaa…

Karjaa KR 6.7.2014 071

                                                              Jaksaa jaksaa jaksaa! On niin kuuma!

Kuumudesta huolimatta saatiin ERI! Ja eikun kilpailukehiin!

Karjaa KR 6.7.2014 082

Karjaa KR 6.7.2014 084

Kilpailukehässä neiti heräsi vähän henkiin ja jopa heilutti häntää välillä. Seisoikin suhteellisen hienosti eikä kiemurrellut niin kuin ensimmäisellä kierroksella. Ehkä kaivattiin vähän liikuntaa uniselle neidille??Karjaa KR 6.7.2014 090

Karjaa KR 6.7.2014 094

Tästä paremmasta kierroksesta saimmekin ison kiitoksen sillä Saga voitti juniorinartut ja sai SA:N!!

Karjaa KR 6.7.2014 097

Tämän jälkeen saatiin pieni hengähdystauko ennen parasta narttu kehää. Sain vihdoinkin ottaa jakun pois ennen sisäinen lämpömittarin nousua ihan kattoon.

Jotenkin onnistuin olla näkemättä narttujen viimeisen kehän, joten kun kuulutettiin että parhaiden narttujen arvostelu alkaa tuli hieman kiire.. Neiti ulos häkistä, hihna päälle ja eikun menoks!

Karjaa KR 6.7.2014 102

Kiireessä unohtuikin aurinkolasit päälle, minkä huomasin vasta keskellä kehää. Nopeasti ja “huomaamattomasti” taskuun vain.

Ainoana juniorina olimme ensimmäisinä rivissä. Kun tuomari sitten pyysi meitä juoksemaan viimeiseksi riviin, käännyin heti vasemmalle ja aloitin kävelemisen…väärään suuntaan! Tuli sitten onneksi muilta näytteille asettelijoilta ja tuomarilta hieman apua että olin menossa väärään suuntaan. Ensin piti vissiin juosta kierros ympyrää ja SITTEN mennä jonon hännille. Näyttelyiden aloittelijan pahin painajainen vaimitensemeni…

Karjaa KR 6.7.2014 108

Karjaa KR 6.7.2014 123

                                                  Eheeei! Nami ensin! En muuten juokse!!

Kiire arvosteluun ei tuntunut häiritsevän neitiä. Hän ravasi vierelläni oikein hienosti ja tarmokkaammin kuin koko päivänä! Tuomarikin sai ekstra pusun kun tuli katsomaan. Mukana kehässä oli kuusi muuta todella hienoja flättinarttuja. Edellisissä näyttelyissä jouduimme tästä kehästä heti pois, joten nyt olikin iso yllätys nähdä tuomaria kätellä kaksi muuta flättiä kehästä pois. Olimme siis ainakin neljän parhaan joukossa! Tuomari hieman juoksutti meitä ja loppujen lopuksi Saga oli naljänneksi paras narttu ja sai Vara Sertin!! Niiin hieno meidän pikkuneiti!!

Karjaa KR 6.7.2014 128

Jotenkin täytyisi nyt vain saada se häntä heilumaan vielä enemmän(heiluu se nyt jo hieman enemmän kuin pentuna) niin sitten jatketaan samaa rataa! Ihanaa huomata että neiti kehittyy ja alkaa pärjätä jo junioriluokassakin!

                                              

                                              Karjaa KR 6.7.2014 147

                                                                Because we´re happyy!!

                                             Karjaa KR 6.7.2014 151

Kuumaa oli, jännää oli, mutta hienosti neiti pärjäsi pienten alkuvaikeuksien ja väsymyksestä huolimatta! Nyt onkin jo sitten heti kolme näyttelyä lisää tiedossa, eli aikataulu on seuraavanlainen:

                                              27.7 Helsingin kesänäyttelyt

                                              7.8 SNJ:n päänäyttely

                                              8.8 Maailman Voittajanäyttelyt messukeskuksessa!!  

Jännittävä kuukausi siis tiedossa jota odotamme innolla!

 

PS: Jaksoiko kukaan lukea tätä romaania loppuun asti?!? Onnea sille joka jaksoi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit piipahtamassa! Terkkuja ja kommentteja saa mielellään jättää! :)