keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Mökkihöperö vesipeto

Salo KR & lande 028Salo KR & lande 038Salo KR & lande 042Salo KR & lande 045Salo KR & lande 051

Edellisellä viikolla, ja nyt juhannuksena vietettiin lomapäiviä mökillä pikku-neidin ja N kanssa. Loppuviikosta N meni takaisin kaupunkiin töihin, mutta jäimme Sagan kanssa mökille vielä muutamaksi päiväksi. Jos Saga saisi valita hän varmaan olisi mökillä koko vuoden ympäri. Aina kun ollaan lähtemässä kotiin hän nimittäin jää parikymmentä metriä autosta, istuutuu eikä millään halua hypätä autoon. Muuten hyppää heti sisälle kun avataan takaluukku! Kyllä osaa olla itsepäinen neiti…

Salo KR & lande 063Salo KR & lande 081Salo KR & lande 186

Saga rakastaa mökillä olemista (kukapa nyt ei sitä tekisi…)! Neiti saa olla vapaana yksin pihalla ja pysyy hyvin. Kuten kuvista näkee mökki on meren rannalla ja sehän on se super plussa ja paras asia neidin mielestä! Tämä vesipeto voisi varmaan asua vedessä! Edellisenä kesänä hän vihdoinkin oppi uimaan, ja nyt olen muutaman kerran uittanut neitiä lyhyitä matkoja soutuveneen jälkeen ihan lihaskunnon vuoksi.

Salo KR & lande 087

Salo KR & lande 090Salo KR & lande 104 Salo KR & lande 123

Mökillä on se superpuoli että siellä on sekä vesi että metsää, eli kuten tehty taipparitreeneihin! Otettiin muutama hakuruutu treeni metsässä silloin kuin N vielä oli mökillä(siitä ei valitettavasti ole kuvia) ja sain loppuviikosta ädin ylipuhuttua heittämään muutaman riistan veteen jotta voisimme treenata vesinoutoa. Tässä neiti on muuten edistynyt aivan huimasti! Riista tulee melkein aina suussa takaisin rannalle tiputtamatta!

Salo KR & lande 161Salo KR & lande 163Salo KR & lande 168Salo KR & lande 170Salo KR & lande 172

Nyt kun N myös on jäänyt lomalle on myös helpompaa treenata kun on avustaja joka tietää mitä pitää tehdä ja miten. Nyt taitaa vain tapparitreenit jäädä vähän vähiin kun joudutaan keksittymään kunnolla TOKOon. Ilmoittauduttiin nimittäin Lohjalle ensimmäiseen viralliseen kokeeseen ja sen jälkeen ollaan mukana flattijoukkueessa joka lähtee SNJ:n tokomestaruuksiin! Aivan huisin jännää!! Joten nyt täytyy viilata kaikki kuntoon viimeistä tassunnostoa myöten!Salo KR & lande 175

Ensin ollaan kuitenkin taas menossa mökille viettämään juhannusta. Ja neiti saa taas uida ja riehua koko flatti maineen edestä. Ja matte siivoaa kaikki mutaiset tassunjäljet…

Mikä kuvista olivat sinun suosikkisi? Itse pidän eniten postauksen alussa olevista kesäaamukuvista laiturista ja merestä, ja siitä missä Saga istuu laiturilla katsomassa mereen päin.

Mukavaa juhannusta (hieman etuajassa) kaikille lukijoille!

2 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen paikka! Kyllä siellä noutaja neidin kelpaa kirmata =D Ja meidän vesipedot on kyllä nyt kateellisia omasta rannasta, ei parane kertoa niille ;)
  Paras kuva oli ehdottomasti tuo missä Saga on veneen vieressä noustessaan merestä.

  Hauskaa Juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, täällä neiti kyllä kirmaa päivät pitkät ja nauttii olostaan! Oma ranta on kyllä kieltämättä ihanaa. Toivottavasti teidän karvaturrit voivat nauttia jossain lähellä olevalla koirauimarannalla. :)

   Mukavaa juhannusta!

   Poista

Kiitos kun kävit piipahtamassa! Terkkuja ja kommentteja saa mielellään jättää! :)