maanantai 28. joulukuuta 2015

Pentuja, jälleennäkemisiä ja jääpalojen kalastamista

Meidän joulua tuli vietettyä kahdella eri paikkakunnalla tänä vuonna, mutta oikein mukavaa meillä oli kumminkin! Jouluaattona kuskasimme Sagan kanssa N Vaasan junaan, ja suuntasimme itse vanhempieni luo. Siellä odottikin perheen uusin tulokas, aivan suunnattoman ihana ja pörröinen Hugo pentu!Hugo on veljeni ja hänen avokkinsa juuri hankkima, 8 viikkoinen, espanjanvesikoira Weewaddlen kennelistä. Hugo on nuoresta iästään huolimatta oikea kovis! Saga ja Hugo saivat ensimmäiseksi tavata ulkona pihalla, ja rehua siellä jottei joulukuusi kaatuisi sisällä. Vaikka Saga on monta kertaa Hugoa isompi, ei se haitannut urheaa herraa, joka tarmokkaasti hyppi Sagaa päin ja halusi leikkiä. Hyvin Sagakin jaksoi pikkupennun kanssa. Välillä pennun jutut menivät neidin mielestä liian lapselliseksi, jolloin hän (yritti) vetäytyä omiin oloihinsa, muun muassa makaamalla jalkojeni päällä, tai pianon alla. Tämä ei kuitenkaan Hugo haitannut, ja tämä jatkoi Sagan hännän maistamista ja korvista repimistä. Sagan kärsivällisyys riitti todella kauan, mutta välillä piti murahtaa pennulle, jotta se nyt ei ihan paikkaansa unohtaisi. Mutta kaikenkaikkiaan näillä kahdella meni erittäin hyvin yhdessä!


Joulupäivänä pakkasin Sagan autoon, ja suuntasimme kohti Vaasaa. Siellä jatkoimme joulun viettämistä N suvun kanssa. Joulunvieton keskellä ehdimme myös tavata Sagan ystävän Alfonsin. Kyllä oli iloinen jälleennäkeminen kun nämä kaksi flattikaverusta kohtasivat! Reilut puolitoista tuntia he jaksoivat temmeltää metsässä ja pelloilla. Oli taas niin mukava tavata heidät, kun emme hirveän usein näe!


                                                                         *Alfons*
Saga keksi myös uuden harrastuksen Vaasassa; jääpalojen kalastaminen! Neiti ei kylmästä vedestä piitannut, vaan hyppäsi mereen sukeltamaan jääpalojen perään. Sitten hän veti ne rantaan ja puri ne rikki. Kylmältä näytti, mutta neidillä oli ainakin hauskaa! 

Oikein mukava joulu oli, toivottavasti teillä lukijoilla joulu oli mieluinen?

2 kommenttia:

  1. Mä en kestä tota Hugon söpöyttä! Ihan uskomattoman suloinen karvapallero!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihan yli-söpö karvapallero! 😍 Sit kun se on vielä tuollanen kovis kaiken lisäksi, söpöydestä huolimatta ;)

      Poista

Kiitos kun kävit piipahtamassa! Terkkuja ja kommentteja saa mielellään jättää! :)