sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Mustavalkoinen mutakylpy



Tänään kääytiin sadekuurojen välissä Nuuksiossa tutkimassa uutta luontopolkua. Ollaan oltu muutama kerta Sagan kanssa nome treenaamassa Sagan kanssa polun alussa, mutta ei koskaan kävelty ympäri. Nyt saatiin sitten seuraa Hannalta ja ihanalta Kuuralta. Kuvat ovat sekä minun, että Hannan ottamia.




Kuura on reilu puoli vuotta vanha tomera Samojedi joka koko lenkin jaksoi juosta Sagan perässä ja teki just niin kun Saga teki, sekä hyvässä(luoksetulossa), että pahassa(mutakylvyt, kuten kuvissa näkyy...).

                                                                     Kaksi rakkauspakkausta <3




Molemmat koirat jaksoivat juosta koko polun lammen ympäri, ja jokaikisen mutalätäkön ja ojan läpi. Tästä seurueesta huomasi ainakin mustan koiran käytännöllisyyden! En ole koskaan ajatellut Nuuksion ojien olevan niin mutaisia, ennen kuin lumivalkoinen pikku Kuura otti mutakylvyn niissä... Noh, mutahan tekee tunnetusti hyvää iholle, kai myös koirille...hehhe.




Saga olikin melkein onnesta sekaisin kun sai juoksennella lätäköstä lätäkköön ja pomppia vähän niin kuin halusi vielä leikkiseuran kanssa!


 Lenkin ja aamupäivän tokotreenien jälkeen on kotona ollut pesusta märkä, ja väsynyt neiti!

2 kommenttia:

Kiitos kun kävit piipahtamassa! Terkkuja ja kommentteja saa mielellään jättää! :)