keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

Nomea Nuuksiossa

Loman alkaessa oli hyvä syy pitkästä aikaa lähteä Nuuksioon metsälenkille koirien kanssa. Saimme Harmin seuraksemme ja päätin, että reilun puolen vuoden tauon jälkeen oi aika pyyhkiä pölyt pois dummeista ja saada vähän vaihtelua tokoon!

Lenkin ohessa on kolme lampea, jossa pysähdyttiin kahden kohdalla tekemään muutamia vesinoutoja koirien kanssa. Saga oli intoa täynnä heti kun näky duumyt, neiti niin pitää nomeilusta. Harmi vaan, että toko on vienyt niin paljon aikaa ettei siihen ole jäänyt aikaa. Hyvä jos tyyppi pysyi nahoissaan innosta, Harmi sen sijaan otti asian ihanan coolisti eikä sen kummempaa riehaantunut asiasta.

Tein ensin Sagalle muutaman markkeerauksenrantaviivaa pitkin. Hyvin katsoi laskeutumiset ja nouti, palautukset sen sijaan oli aika hätäiset ja hieman Saga sähläsi niiden kansa kun kierrokset nousivat. Mutta toi kuitenkin pääsäntöisesti käteen. Pillitystä ei ihan halunnut kuunnella, joten sitä täytyy vahvistaa nyt kesän aikana. 
Tämän jälkeen koitin tehdä tuplamarkkeerauksen veteen, mikä ei aivan menny putkeen, sillä eiköhän neiti heti ollut vaihtamassa dummeja vedessä. Vesinoudossa Sagalla alkaa olla hieman se ongelma, että kierrokset nousee liian korkealle jolloin neiti ei kuule iekä näe muuta kuin dummyn tai riistat vedessä, ja alkaa helposti sähläämään niiden kanssa. Ei siis kuuntele pillityksiä ja on aika kova vaihtamaan. Hallintaa veden ääresä ja vedessä taitaa siis olla tämän kesän nome teemana meille! Tei sitten ykkösmarkkeerauksen veteen jonka muuten nouti nätisti, mutta tiputti dummyn rantaveteen.Tämän jälkeen sai katsoa muutaman Harmin noudon, ennen kuin jatkettiin matkaa. Emme ole kävelleet koko Nuuksion luontopolkua lumen sulamisen jälkeen, ja yllätävän moni mutainen kohta polulta löytyi. Toisen lammen ääressä tein Sagalle muutaman noudon vedestä poispäin, ja sitten pääsivät koirat uimaan ihan itsekseen jotta pesisivät vähän mutaa pois. Pari tuntia kesti lenkkeily kuvauksineen ja noutoineen, ja oli sopivan väsynyt koira kun tultiin kotiin. Muuten minulla on nyt alkanut kesäloma, joten vietetään päiviä muunmuassa mökillä ja treenaten. Muutama näyttely on myös kalenterissa, mutta ei mitään sen kummempaa. Lomaillaan, ladataan akkuja ja nautitaan olemisesta. Tästä syystä voi myös blogin postaustahti hieman hiljeentyä. Toki postauksia tulee, mutta ei ehkä ihan kerta viikossa. Mökillä minulla ei esimerkiksi ole konetta mukana, mutta aina kun pääsen koneen äärenn ja on kuvia tai kertomista niin raapustan tänne kuulumisia. :)

Onko teillä alkanut jo loma ja onko suunnitelmia kesäksi?   

Mukavaa alkanutta kesää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit piipahtamassa! Terkkuja ja kommentteja saa mielellään jättää! :)