sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Tyttöjen, ja Morriksen, koirapiknik

Kevätkausi korkattiin eilen parhaassa mahdollisessa säässä, parhaassa seurassa koirapiknikillä! Kyseessä oli siis Sagan ja Morris veljen sekä koirien emäntien kesäpiknikki!
Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja elohopea melkein kiehui mittarissa 27 asteessa. Onneksi löydettiin Saunalahdesta aivan ihana uimaranta koirille jossa ne saivat vapaasti harjoitella uimataitojaan ja polskia vedessä emäntien istuessa kalliolla napostellen muun muassa kana-avokado-paprika wrappejä, lihapullia ja dippiä sekä ihania munkkeja ja aidon suomalaisia mansikoita sekä hieman kuplivaa! LUKSUSTA!!
Hundpicnic Morris Saga 015Hundpicnic Morris Saga 016
Hundpicnic Morris Saga 013Mukaan piknik-koriksi sattui myös Mustista ja Mirristä Koirapäivinä bongattu Royal Canin kori! Paitsi että se sopii mainiosti piknik koriksi ajattelin sen myös sopivan täydellisesti näyttelyihin meidän Royal Canin repun seuraksi. Saisikohan Royal Caninilta kohta provikkaa pr-hommista?
Hundpicnic Morris Saga 017Hundpicnic Morris Saga 023
Pennut (tai noh…junioreita kai ne nykyään 10kk iässä on enemmänkin…) nauttivat myös toistensa seurasta kun pitkästä aikaa sai riehua toistensa seurassa eikä oltu koulutuksessa tai näyttelyissä tai muissa paikoissa missä täytyy käyttäytyä kunnolla.
Oikeastaanhan tämä on Sagan treeniblogi, eli ruoka ei kuuluisi tähän. Mutta se olikin niin hyvää ja osa mahtavaa  päivää että päätin tehdä poikkeuksen!
Hundpicnic Morris Saga 044Hundpicnic Morris Saga 045Hundpicnic Morris Saga 047
Eli dippiä, lihapullia, nakkeja, viinirypäleitä ja kana-avokado wrappeja oli tarjolla, sekä Marjan tuomia munkkeja, mansikoita ja kuplivaa jälkkäriksi <3
Koiria ei tietysti saa unohtaa! Heille oli tarjolla oma possunkorva “pääruuaksi” sekä naudan vatsan “stiksejä” jälkkäriksi. Kyllä ne nauttivat!
Hundpicnic Morris Saga 038
Hundpicnic Morris Saga 025
Sekä Saga että Morris on ihan hiljattain oppinut uimaan, ja nyt olikin hyvä mahdollisuus harjoitella oppineita taitoja! Polskutellen molemmat jaksoivat uida pallon perään kerta toisensa jälkeen!
Hundpicnic Morris Saga 083
Vaikka välillä kyllä tuli jotain muuta kuin se pallo takaisin noudettuna…
Hundpicnic Morris Saga 091
Välillä piti ottaa uimisesta pieniä hengähdystaukoja, mutta sitten jaksettiin taas riehua!
Hundpicnic Morris Saga 105Hundpicnic Morris Saga 106Hundpicnic Morris Saga 127Hundpicnic Morris Saga 134Hundpicnic Morris Saga 137
Mukaan joukkoon sattui myös nälkäinen joutsen, joka tuli noukkimaan ruokaa meren pohjasta. Aika pitkään pennut jättivät sen rauhaan, mutta kerran uteliaisuus voitti ja oli pakko uida hieman lähemmäs. Tästä joutsen ei kuitenkaan ihan pitänyt, mutta onneksi vältyttiin sen suuremmista välikohtauksista kun pennut kiltisti uivat takaisin rantaan joutsenen pihistettyä niille.
Hundpicnic Morris Saga 141
Hundpicnic Morris Saga 143Hundpicnic Morris Saga 151
Tosiaan molemmat pennut ovat ihan hiljattain oppineet uimaan, mutta kuitenkin molemmilla on aivan oma tyylinsä! Saga ui kun pikauimari, vetää lapaluut korviin asti ja etutassut liikkuvat hurjaa vauhtia vieden neidin aivan uskomattoman kovaa vauhtia eteenpäin. Morris taas on uroksena vahvempi ja isompi ja käyttää enemmän lihasvoimaa tullakseen eteenpäin. Toisin sanoen Morris pääsee lihastensa avulla voimakkailla tassunvedoilla kovaa eteenpäin, kun taas Saga liikkuu kun käärme vedessä.
Hundpicnic Morris Saga 158Hundpicnic Morris Saga 160
Yllä olevissa kuvissa siis Saga neiti oikealla ja Morris vasemmalla.
Hundpicnic Morris Saga 162 Hundpicnic Morris Saga 170
Hundpicnic Morris Saga 176Hundpicnic Morris Saga 124
Kun on hauskaa niin aikakin menee nopeasti sanotaan, ja tosiaan aika meni kuin siivillä tässä seurassa! Melkein neljä tuntia sisko ja veli jaksoivat uida, noutaa palloa, riehua, kirmata, juosta emäntien piknikvilttien yli litimärkinä levittäen eväitä pitkin rantaa…. Mutta jokunen hengähdystauko piti myös ottaa ja saatiin muutama yhteiskuva veljestä ja siskosta!
Hundpicnic Morris Saga 120                                    Hundpicnic Morris Saga 121
                                                                   Pusu siskolle <3
Voin erittäin lämpimästi suositella koirapiknikkiä kaikille! Hauskaa ja vaihtelevaa, ei koskaan tiedä milloin ruoka lentää mäkeen…! Ihanan päivän, sään, ruoan ja seuran jälkeen suunnattiin kohti Vaasaa ottamaan viimeiset muuttolaatikot kämpästä pois muuttaaksemme Espooseen kokonaan. Ja kyllä uni maittoi neidille, Saga nukkui kuin tukki melkein koko automatkan ajan, eikä meikäläiselläkään meinannut silmäluomet pysyä auki…
Mutta tämä täytyy ehdottomasti tehdä uudestaan, koirat saivat runsaasti liikuntaa  ja saavat rauhassa leikkiä ja riehua, samalla kuin ihmiset voivat parantaa maailmaa rupatellessa!

1 kommentti:

  1. Todella ihana idea! Pitäisi itsekin toteuttaa joskus :)

    elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit piipahtamassa! Terkkuja ja kommentteja saa mielellään jättää! :)