perjantai 30. toukokuuta 2014

Time to say goodbye…

Elämässä aina silloin tällöin tapahtuu erilaisia muutoksia, joskus pienempiä joskus suurempia. Sagalle on tullut muutto muutos. Neidin Vaasa elämä on tullut päätökseensä, ja alkuviikosta muutimme pysyvästi kehä 3 sisäpuolelle, Espooseen.

Tietysti on hauskaa muuttaa omaan uuteen kotiin, meillä on paljon lyhyempi matka Sagan veljen, Morriksen, luokse, puhumattakaan treeneistä jotka useimmiten ovat Helsingissä. Ei enää sumplimista että “tuossa kuukauden kuluttua ehditään ehkä nopeasti piipahtaa Helsingin kautta…”, vaan nyt kaikki on puolen tunnin ajomatkan päässä.

Mutta toisaalta jätämme taaksemme iloisia koiraleikkejä, Vaasan koirasaaren ja monta koiraystävää joiden kanssa ollaan vietetty monta hauskaa hetkeä. Varsinkin kaksi erityisen hyvää koirakaveria piti hyvästellä. Nimittäin Sagan flättiystävät Alfons ja Tiger. Näiden kahden flättiherran, kera omistajineen, ollaan vietetty monta iloista hetkeä koirasaarella ja vaikka keskellä katua jos siellä satuttiin törmäilemään… Oli ulkona sitten sadetta, räntää, jäätävä tuuli tai aurinkoa, tämä trio jakosi aina leikkiä ja riehua toistensa kanssa eikä näyttäneet koskaan väsyvän toisiinsa!

Nuori Alfons tuli Vaasaan vain muutaman kuukauden Sagan jälkeen, ja tutustuimme häneen Alfonsin vielä ollessa ihan pieni. Keskellä katua koirat näkivät toisensa, ja siellä sitten leikittiin tunnin jos parikin, ohikulkijoiden ihmetellessä mitä täällä tapahtuu… Näillä kahdella on aina keppikisa! Jos joku heittää kepin molemmat koirat ryntäävät sen perään, mutta useimmiten kisa loppuu Sagan puolesta Alfonsin jyräämiseen ja sitten neiti tyytyväisenä tepastelee tiehensä kepin kanssa!

Tigerin tapasimme Alfonsin kautta. Saimme kuulla jostain kolmivuotisesta flätistä joka asuu jossain lähistöllä.

Tämä flättiherra osoittautui Tigeriksi joka rakastui Sagaan melkein heti! Silmänisku  Herra Tiger leikkii hienosti Sagan kanssa, mutta kun jumppaliikkeet menee liian pitkälle neitimme pistää pepun maahaan ja antaa muristen hieman palautetta herralle.

Näiden kahden herran kanssa ollaan vietetty niin montaa leikkikertaa, että tuntui melkein oudolta tietää ettei enää ole kaksi flättiä leikkitovereina vain tekstiviestin ja muutaman sadan metrin etäisyydellä, ja heitä tulee kyllä todella ikävä! Mutta onneksi nämä eivät ole jäähyväiset, hussen suku kun on Vaasasta, niin tuleehan siellä vähän väliä käytyä, vaikkei enää yhtä usein kuin ennen. Mutta ehkä saamme pari flättiherraa Espooseen vierailulle jossain vaiheessa?!

Saga,tiger alfons

Flättiträff Tiger Alfons 040

Flättiträff Tiger Alfons 191

Flättiträff Tiger Alfons 252

Tikru o Saga

Vi kommer att sakna er Tiger och Minna, Alfons och Sanna! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit piipahtamassa! Terkkuja ja kommentteja saa mielellään jättää! :)